Felrobban vagy nem? Idegtépő videón a fronton dolgozó ukrán tűzszerész egy perce

2023. július 07. 17:04

Veszélyes és alattomos fegyvert kellett hatástalanítania az ukrán katonának, de sikerült.

2023. július 07. 17:04
null

Újabb Twitter-videó mutatja meg az orosz-ukrán háború kegyetlenségét és azt, hogy mennyi stresszel jár a front közelében mozogni.

A felvételen az látható, ahogy egy ukrán tűzszerész egy orosz MON-50-es gyalogsági aknát hatástalanít. A művelet pontosan egy percig tart.

A hatástalanaított akna ráadásul nem is akármilyen fegyver: irányított detonációval robban fel, azaz a téglalap alakú, enyhén hajlított műanyag dobozka domború oldalán repülnek ki a repeszek, egy irányban. 

A videón látszik, hogy a katona a legnagyobb biztonságot nyújtó ponton, az akna mögött foglal helyet, majd egy nem túl éles orvosi ollóval átvágja a kifeszített műanyag botlódrótot, majd következő lépésként az ütőszeget egy kábelkötegelővel biztosítja. Végül kiveszi a gyutacsot az aknából. A felvétel végén kiadva magából a feszültséget, a katona arról beszél, hogy mennyir elege van ezekből a fegyverekből.

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. július 07. 22:02
Jajistenem deizgulok.
bandee1
2023. július 07. 19:33
MOCSKOS UKRÁN NÁCI. DÖGÖLJÖN MEG.
Sadas
2023. július 07. 17:55
ukrán fasszopók zellr pincsik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!