Már csak nyolc napja van a lengyel kormánynak

2022. június 22. 11:48

Vagy Varsó nem kap pénzt, vagy az Európai Bizottság szegi meg masszívan ígéretét a jogállamisággal kapcsolatban.

2022. június 22. 11:48
Daniel Freund

"A lengyel kormánynak már csak nyolc napja van arra, hogy teljes mértékben, alaposan megreformálja igazságügyi rendszerét. Csakhogy nincs semmiféle érdemi előrelépés ez ügyben. Így tehát vagy Varsó nem kap pénzt, vagy az Európai Bizottság szegi meg masszívan ígéretét a jogállamisággal kapcsolatban."

Kapcsolódó cikkek

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2022. december 21. 20:17
Sokszor megírtam: mentalitásában Lo. kisantant állam. Hatalmas kompenzációt kapott Galíciáért, elüzte a németeket, beolvasztott mindenféle kis szláv etnikumot. Akárcsak Románia: többre vágyik annál amit Sztalin adott (mintha Mo.-t kárpotolták volna Ausztria és Svájc egy részével...)
pollip
2022. október 28. 20:17
Van benne valami. Meg az ATV -s nő is azt mondta, hogy a lengyelek ellen egy konkrét bírósági rendszer a vad, ellenünk meg semmi konkrétum, csak úgy.....
pollip
2022. október 28. 20:17
Ki hitt brüsszelnek? A lengyeleknek jobban elhittem, hogy megalkusznak:-(
Carcess
2022. október 28. 20:17
szerintem mi idén megkapjuk a lengyelek meg nem :D mondjuk azért sajnálom mert mégiscsak egy régi haver nemzet
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik