Rendkívüli!

Exkluzív: felfüggesztették a parlamentben alvó telexes újságíró belépőjét az Országházba

Egyre közelebb a Dobbs-döntés, az abortuszpárti céges propagandagépezet pedig maximumon pörög

2022. június 23. 13:26

A hírszerkesztőket csakis az abortuszpárti agendát támogató történetek érdeklik. 

2022. június 23. 13:26
Madeline Osburn

„Időben egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy a Legfelsőbb Bíróság ítéletével végre pontot tegyen a Dobbs v. Jackson-ügy végére. Mindeközben a céges média mindent megtesz annak érdekében, hogy az abortuszpárti propaganda csak úgy harsogjon. Korrupt vállalati médiánkat nem érdeklik a tények; például az, hogy a Roe v. Wade megfordítása „nem teszi az abortusz jogellenessé”, illetve, hogy az amerikaiak többsége az abortusz korlátozása mellett áll.

Most lenne igazán szükség arra, hogy tudósítsanak az abortusztörvények hullámáról, amely országszerte söpör végig a parlamenteken. Mégis, a hírszerkesztőket csakis az abortuszpárti agendát támogató történetek érdeklik. 

(…)

Az abortuszpárti aktivisták „vadászidényt” hirdettek az országszerte működő várandóssági központokra vonatkozóan. Amióta a Dobbs-tervezet május 2-án napvilágot látott, több mint 40 olyan esetet regisztráltak, amelyben az erőszak, a vandalizmus és a megfélemlítés életpárti csoportok ellen irányult. 

(…)

Ezek a támadások és fenyegetések a konzervatív orgánumok körén kívül aligha érnek szalagcímet. Mondani sem kell: ha a szituáció megfordulna, és életpártiak vonulnának az abortuszklinikák ellen, címlapsztorikat, valós idejű hírtudósítást látnánk.
Miközben az amerikaiak felkészülnek a Roe v. Wade potenciális megfordítására, fel kell készülnünk arra is, hogy kritikusan gondolkodjunk, miközben átküzdjük magunkat azokon a vállalati médiumokon, amelyek megmondják nekünk azt, hogy hogyan vélekedjünk a magzati életről.”
 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik