Karácsony szerint nem lehet ellenzéki jelölt a botrányba keveredett ózdi alpolgármester

2021. szeptember 24. 13:31
A főpolgármester szerint a karlendítés „nem fér bele” az ellenzéki együttműködés közös alapértékeibe.

Mint arról beszámoltunk, karlendítéses fényképe miatt kellemetlen helyzetbe került a Jobbik ózdi jelöltje, Farkas Péter Barnabás. Bár Farkas, – aki a város alpolgármestere – tagadja, hogy náci kézmozdulatot tett volna – elmondása szerint integetett – a lengyelországi Chorzówban készült a fényképen, a Momentum az ügy hatására már megvonta tőle a támogatását, emellett a MAZSIHISZ is nekiment. 

A zsidó szervezet a közleményében látogatásra hívta a Mazsihisz a Holokauszt Dokumentációs Központ és Emlékhelyre a jobbikos politikust. Legújabban pedig Karácsony Gergely mondta el véleményét az MSZP-s EP képviselő, Ujhelyi István Heti Kettes Ujhelyivel című műsorában.

Karácsony Gergely az Ujhelyivel folytatott beszélgetés során világossá tette, hogy Farkas Péter Barnabás – aki jelenleg még a DK támogatását is élvezi – „nem lehet ellenzéki jelölt”, ez a magatartás ugyanis „nem fér bele” az ellenzéki együttműködés közös alapértékeibe.

A miniszterelnök-jelölt az esetleges baloldali győzelemről szólva kijelentette továbbá, hogy ha ő alakíthat kormányt jövőre, akkor egyik első intézkedéseként Magyarország csatlakozik majd az Európai Ügyészséghez és lehívja a teljes uniós helyreállítási alapot. 

Összesen 46 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mi az, hogy nem lehet ellenzéki jelölt? És ha ő nyeri az előválasztást? A DK, Jobbik őt támogatja.

LOL, pontosan ugyanilyen mércével a jobbijos jelöltek legalább fele nem indulhatna el... lásd Seres (!) mai kitűnő cikkét az Azonnalin.

Apropó, ki is van ezen a képen?!?

https://hirtv.hu/data/cikkek/2..

Szánalmas KamuGeri...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés