Tóth Gabi fog énekelni a Hősök terén Ferenc pápa miséje előtt

2021. augusztus 05. 21:04

Az eseményen Szalóky Ági, Sena, Szikora Róbert és Ekler Luca paraatléta is szerepelnek majd.

2021. augusztus 05. 21:04
null

Szeptember 12-én látogat Magyarországra Ferenc pápa, aki az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus miatt jön Budapestre. A rendezvény zárómiséje előtt Tóth Gabi fog énekelni, amit Instagramon jelentett be. A énekesnő elmondta, hogy nagyon megtisztelő számára, hogy felléphet az eseményen és nagyon hálás, hogy rá gondoltak. Szalóky Ági, Sena, Szikora Róbert és Ekler Luca paraatléta is szerepelnek majd. Mint arról már korábban írtunk, az egyházi kongresszus himnuszának zenei produceri munkáit Kovács Ákos végezte, és ő a himnuszhoz forgatott imàzsfilm rendező-forgatókönyvírója is.

 

 

Az egyházfő először iraki látogatása után, július elején beszélt magyarországi útjáról, miután találkozott Azbej Tristan a Hungary Helps Programért felelős államtitkárral. Köszönetet mondott budapesti látogatása előkészítéséért, és azt mondta: szívből imádkozik mindazokért, akik látogatását szervezik és előkészítik. Budapest után Szlovákiába utazik apostoli látogatásra. Hazánkban egy napot tölt, ahol a szentmise előtt a Szépművészeit Múzeumban találkozik Orbán Viktorral és Áder Jánossal. 

Fotó: Tóth Gabi, Instagram

Kapcsolódó cikkek

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reflex2
2021. augusztus 06. 18:49
Mást kellene választani. Az is micsoda melléfogás volt, hogy Oláh Ibolya énekelte a "Magyarország". c. dalt. Hiába csodálatos a dal, van egy mellékíze.
delphinus
2021. augusztus 06. 15:10
Fogalmam nincsen ki ez az énekesnő de nem kurvás forma egy kicsit az alkalomra? Mondjuk ha néhány magyar fő vagy nem fő papra de akár néhány szerzetesre is gondolok akkor látok hasonlatosságot de most komolyan erre teszik a hangsúlyt? Ilyen jellegű bulit teljesen fölösleges lesz tartani a negyedik hullám előestéjén, hogy aztán padlóra tegyék vele az egészségügyet és ne legyen szakorvosi ellátásuk megint az arra rászorulóknak.
Varga László és akkor mi a picsa van
2021. augusztus 06. 13:11
Pedig Conchita Wurst jobban tetszett volna ennek a jezsuita sátánfattyúnak.
nyugalom
2021. augusztus 06. 13:10
Senki sem jo! Koncz etnő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik