A földön fekvőkbe rúgott bele a Jobbik

2021. június 15. 19:09

Tóth Csaba Tibor
Azonnali.hu
Ez nem más, mint annak kimondása, hogy például a melegek a magyar társadalomban másodrendű állampolgárok.

„A történet, amely kedden egy erősen oroszos, LMBT-ellenes törvény elfogadásával ért véget, még tavaly februárban kezdődött, amikor Kaleta Gábor perui magyar nagykövetről kiderült, közel húszezer pornográf, pedofil fotót találtak a gépén. (2020 novemberében vád alá is helyezték.)

Mindezek után szeptemberben az egykori jobbikos, ma már a Toroczkai-pártban politizáló Dúró Dóra egy LMBT-emberek iránt gyermekeket érzékenyíteni hivatott magyar mesekönyvet kezdett el élőben ledarálni, mondván, abban »aberrált« dolgok szerepelnek. Innen, több áttételen, a társadalmi-kulturális ügyeket kedvelő budapesti értelmiség, prominens szivárványtagadó fideszes és egyéb, a peremvidékükről származó politikusok megnyilvánulásai nyomán jutottunk el odáig, hogy a mai naptól kezdve már nem csupán a transzneműek egyes jogait korlátozza a magyar Országgyűlés, hanem Kaleta ügyét mintegy megfeleltetve a mesekönyv ügyével, egységesen az ország több százezer meleg, leszbikus, biszexuális állampolgárára is rátámadott az elfogadott törvénnyel.

Ráadásul a legfelháborítóbb módon tette ezt: gyermekeket megrontó pedofilokkal tette ezeket az állampolgárokat egyenlővé a törvény szövege, azon keresztül, hogy azt állítja, az LMBT-jogi szervezetek és emberi jogi szervezetek eddig áldozatosan és egészen pontosan végzett felvilágosító munkája „propaganda”, amihez valamilyen úton-módon köze lenne a Kaleta-féle köztörvényes bűnözőknek és a gyermekvédelemnek. Ez nem más, mint annak kimondása, hogy például a melegek a magyar társadalomban másodrendű állampolgárok, valahogyan eleve bűnösek. Ezt szavazta meg most a hétpárti ellenzékben politizáló Jobbik.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 114 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"LMBT-emberek"

30, 20, de akár csak 10 évvel ezelőtt nem is ismertük ezt a kifejezést.

Rosszabb, élhetetlenebb volt ettől a világ?
Egy frászt.

Nagyon durva, ami megy. :)))
És ugye ez itt most bele az összefogááááás kellős közepébe, amiklr már hetek óta másról sem szól minden, mint hogy hol támogatja Jakab és a Jobbik a DK-st, Dobrev és a DK a jobbikost...

Ami az LMBstb-ket illeti, az a legjobb, ha észre sem lehet venni őket.

"a melegek a magyar társadalomban másodrendű állampolgárok."

Hát még a zsidóban!
Moshe Maya rabbi az izraeli parlamentben leszögezte: a Halakha törvénye szerint a homoszexualitás büntetése: halál.
Forrás: Ze'ev Chafets: Real Torah Judaism, The Jerusalem Report, 1996. január 25, 18.old.

"A Halakha (a zsidó törvény) megszabja, hogy a leszbikust nem kell halállal büntetni, mint a férfi homoszexuálist, sőt még pappal is köthet házasságot. Viszont tettéért fegyelmi büntetés jár: megkorbácsolás."
Forrás: Maurice Lamm: The Jewish Way of Love and Marriage (A szerelem és a házasság zsidó módja), Harper, 1980, 67.old.

A globális háttérhatalom minden emberi, társadalmi kötőszövet szétverésén fáradozik, felszámolva a nemzetállamokat, évezredes kultúrákat, népeket.

A cél, a társadalmak morális, gazdasági immunrendszerének lebontása, a tömegek manipulálása, egy szűk elit által irányítható akol létrehozása. Sajnos a sok bégető bárány nem veszi észre, hogy saját magukat viszik ezeket támogatva a vágóhídra.

Az itteni Soros zsoldban működő, gyökértelen, hazátlan balliberális média élen jár a nemzeti érdekek elárulásában, az emberi értékek rombolásában.

A Jobbik lépését jónak tartom, ha kilépnek a hazaáruló balliberális koalícióból, akkor rájuk szavazok 22-ben.

Válaszok:
Agnieszka | 2021. június 16. 15:03

Mandiner cenzúra? Levették a hozzászólásom első felét. Azt írtam, hogy elegem van az agresszív, nemi életüket az utcára vivő agresszív, mocskos buzikból, deviánsokból, a kérdést politikai célzattal meglovagoló aljas ellenzéki politikusokból, pártokból, gyermekeink, unokáink megrontóiból, az ezt támogató gyökértelen, a több évezredes zsidó kultúrát, értékeket megtagadó balliberális zsidó értelmiségből, Európa szétverőiből, a globális nagytőke zsoldosaiból.

Nem kockáztatsz sokat.

Válaszok:
Türelem | 2021. június 16. 16:32

Te azt hiszed, hogy a zsidó törvények csak az Izraelben élő zsidókra vonatkoznak?
Mert akkor még devizakárosult is lehetsz ilyen ésszel.

Kedves Agnieszka?

Részedről ez most kérdés volt?

Tényleg elegem van az értéknélküliségből, a szennyáradatból, a hagyományos értékek, kultúrák tudatos szétveréséből, szétforgácsolásából - beleértve a saját zsidó kultúrámat is - , a kint is vagyok, bent is vagyok, megalkuvó, gerinctelenül igazodó értelmiségi, általános emberi magatartásból, tömegek önálló gondolkodásra való képtelenségéből, manipulálhatóságából, primitív irigységéből.

Pár évvel ezelőtt ment egy sorozat az egyébként nagy tudású Popper Péter műsorvezetésével. Beszélgetőtársa a bölcs értelmiségi, Erdei - Grünwald Mihály és a képviselő, Antalóczy Tamás volt. Erdei arról beszélt, hogy jönnie kell majd egy új messiásnak, aki felülír minden mai politikai formációt, programot, s kivezeti az országot a káoszból.

Popper beszélt a demokráciáról, s a demokratáról, aki már a saját diktatúrájáról álmodik. Lásd Gyurcsány, Dobrev és társaik. Popper, akitől egykoron távol állt a teremtés, a különböző vallások elfogadása feladta korábbi nézeteit, olykor dogmáit, s elfogadta a világ eltérő, akár érték nélkülinek is tekinthető létét, az értékek megfogalmazhatatlanságát. Káosz van húszezer év óta, amire ma sincs megoldás.

Már ezt a beszélgetést nézve, hallgatva - tegnap a zsidó Heti TV ismételte - elgondolkodtam azon, hogy ha az értelmiség nem képes valós diagnózist készíteni jelen világunkról, s nem képes megoldásokat találni, akkor mit várjunk az utca emberétől. Marad a dzsungel, a fán öklöt rázó gorillákkal, a politikai hiénákkal, sakálokkal.

marad a káosz, amelyben a globális tőke, s képviselőik mindent atomjaira szedhetnek szét, felépítve a zombik világát.

Válaszok:
Agnieszka | 2021. június 17. 6:46

Kedves llnnhegyi!

legtöbbször meg szoktad érteni, hogy mit takarnak szavaim. Igen, ha a Jobbik kilép a koalícióból - amivel Gyurcsányék abszolút esélytelenné válnának 22-ben -, akkor valóban kész lennék rájuk szavazni, a Fidesz megmentése érdekében.

Hülyéskedsz, ugye?
Még a legkisebb titkos társaságok törvényei is felülírják az európai alkotmányos demokráciák törvényeit.

Igazad van! Nem véletlen, hogy az mszp szavazók a jobbikhoz mentek át a régebbi választásoknál is.

Gyurcsánynál voltak a cigánygyilkosságok, Gyurcsánynál voltak a gárdamenetelések.
Már akkor is összetartoztak, csak a fideszt nácizták, szélsőjobbozták, mosták össze a jobbikkal az EU-ban.
Kiknek a sugallatára?

NEM kérdés volt, a Ballik NEM fog fordulni. Az is elv, h. a cél szentesíti az eszközt. A cél leginkább képviselőik nagyobb jólléte (és bosszú Orbánékon, mert eredményesnek bizonyultak), melyhez kormányváltás szükséges..

Vszg. egyszer mindenért fizetni kell. Ami most van, az mintha a büntetés ideje lenne. Túl kell élni, egyelőre úgy néz ki, h. lehet. Biztató jelenség volt az aláírás gyűjtés Gyurcsány fideszes értelmiségieket egzisztenciális ellehetetlenítéssel fenyegető kijelentése ellenében, ami a Ripacs működésének egyik mélypontja volt. Olyan is írt alá, akiről soha nem gondoltam volna.

Bízni kell a Jóisten megtartó szeretetében, kegyelmében. Bár törvényének eleget gyarló ember nem tehet, törekedni kell betartásuk szerint élni.

A bűnbocsánat feltétele a bűnvallás. Tabuk törnek össze, itt mindenki bűnösként van megbélyegezve csak a 45 utáni, 45 plusz 30 év erkölcsi, gazdasági romlását levezénylőknek még az erkölcsi elítélése sem tudott a társadalmon "átmenni".

Nagyon úgy néz ki, h. akiké az oktatás és a média fősodra, azokéi a lelkek. Rövid távon, persze, de az egyes ember élete rövid táv.

Érdekes, h. Popper végül átértékelte a tanait. Szép is, csak még ez sem tudott "átjönni" . A fia nagy SZDSZ-es volt.

Nem nézem színháznak és nem is mulattat, bár reménykedve de szomorúsággal követem az eseményeket.

Oh Dear, még soroljam is: szabadkőművesek, maffiák, konspiratív üzletelők, szabad gondolkodás ellenzők, sportfogadó szervezetek, stb.

Te melyik időpontban beszéltél bírósági ítéletekről?
A saját szövegedet se érted, devizakárosult palánta?

Az adott időpontban nem volt bejegyzésed. Nagy a baj. Ekkor mondják: Az orvostudomány jelenlegi állása szerint...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés