A szlovák szélsőjobb vezére szerint a magyarok lenyúlták az orosz vakcinát

2021. április 17. 21:06
Danko szerint nem tesztelésre szállítják a Szputnyikot Magyarországra, hanem hogy azokat véglegesen itt hagyják.

Az Új Szó arról számol be, hogy a szlovákiai Andrej Danko, az SNS elnöke (a fotó bal oldalán) videót közölt a Facebookon, melyben azt állítja, hogy a magyarok véglegesen elviszik a szlovák Szputnyik-vakcinákat.

Még hétfőn magyarországi kamionok jelentek meg Szentmihályfalván (Šarišské Michaľany), az IMUNA PHARM cég telephelyén, ahol a Szlovákiába eddig leszállított 200 ezer adag Szputnyik V orosz vakcinát raktározzák. Danko szerint azonban a kamionok nem azért vannak ott, hogy tesztelésre szállítsák a vakcinákat, hanem hogy azokat örökre Magyarországra vigyék.

Fotó: Robert Fico szlovák miniszterelnök (k) sajtótájékoztatót tart Andrej Danko, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) vezetője (b) és Bugár Béla, a Most-Híd szlovák-magyar vegyes párt elnöke jelenlétében a pozsonyi kormánypalotában 2018. március 14-én. MTIEPA/Jakub Gavlak

 

Összesen 158 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Beszéljétek meg Hadházy-val.

A szlovák szélsőjobb semmivel sem jobb a románnál. Megpróbálnak minél nagyobbat mondani, hogy figyeljenek rájuk. Ha Caputova az Elnöknő mondana hasonlót arra válaszolni kellene.

"oroszország vissza vásárolta szlovákiátol,mivel nem kelett nekik"

Szlovákia egyszerűen nem fizette ki határidőben. Ezért az oroszok visszakövetelték. Mikor a szlovákok kézhezkapták a visszakövetelést, sebtében átutalták a pénzt. A megkésett kifizetést viszont az orosz fél már nem fogadta el, a pénzt visszaküldte, és fenntartotta a visszakövetelést.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés