A szlovák szélsőjobb vezére szerint a magyarok lenyúlták az orosz vakcinát

2021. április 17. 21:06

Danko szerint nem tesztelésre szállítják a Szputnyikot Magyarországra, hanem hogy azokat véglegesen itt hagyják.

2021. április 17. 21:06
null

Az Új Szó arról számol be, hogy a szlovákiai Andrej Danko, az SNS elnöke (a fotó bal oldalán) videót közölt a Facebookon, melyben azt állítja, hogy a magyarok véglegesen elviszik a szlovák Szputnyik-vakcinákat.

Még hétfőn magyarországi kamionok jelentek meg Szentmihályfalván (Šarišské Michaľany), az IMUNA PHARM cég telephelyén, ahol a Szlovákiába eddig leszállított 200 ezer adag Szputnyik V orosz vakcinát raktározzák. Danko szerint azonban a kamionok nem azért vannak ott, hogy tesztelésre szállítsák a vakcinákat, hanem hogy azokat örökre Magyarországra vigyék.

Fotó: Robert Fico szlovák miniszterelnök (k) sajtótájékoztatót tart Andrej Danko, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) vezetője (b) és Bugár Béla, a Most-Híd szlovák-magyar vegyes párt elnöke jelenlétében a pozsonyi kormánypalotában 2018. március 14-én. MTIEPA/Jakub Gavlak

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. április 18. 20:17
Most a svedek nyuljak le? Ez se lett okosabb!
Sir K
2021. április 18. 20:00
Sok a hülye. Pl. ez az ember.
amok
2021. április 18. 17:46
Valóban lenyúltuk, az agyaddal együtt. Ez utóbbi nem sokat ér.
Korrupt Kornél
2021. április 18. 17:09
És? Szijjártó szerezte nektek! Aztán kezdtétek nem kell az orosz! Akkor most miért kiabáltok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik