Orbán Viktor elbúcsúzott hű társától (FOTÓ)

2024. szeptember 24. 18:07

A miniszterelnök ebben is megtalálta a pozitívumot.

2024. szeptember 24. 18:07
null

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ismét sikeresen védekezett Magyarország az árvíz ellen – írta Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi oldalára feltöltött kép mellé. A kormányfő ezzel egy időben búcsút vett a jó szolgálatot tevő gumicsizmájától is.

Egy időre búcsút veszek a gumicsizmától. Remélem, jó sok időre. Ma estig minden településünkön véget ér a tetőzés. Sikeresen védekeztünk Győrtől Mohácsig.

Magyarország megcsinálja! Újra és újra!” – osztotta meg Orbán Viktor.

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nguru
2024. szeptember 24. 20:55
Rákosi nézett ilyen szeretettel a búzakalászra! De a kolostormalacnak már csak a Tsz Nike jutott!
dryanwolf
2024. szeptember 24. 20:15
Újra és újra! Sok kis pajtás így dalol: "elbúcsúzott hű társától" (kora reggel óta)
de France
2024. szeptember 24. 20:15
"Sikeresen védekeztünk Győrtől Mohácsig". Hány ház van még mindig elöntve? Mennyi a károsultak száma? A biztosítók elkezdték-e a kár rendezését? Hol vannak az emberek még mindig elszigetelve az utaktól? Hány házban kellett mindent kidobni, bútorokat, szőnyegeket, elektromos készülékeket? Hány otthonban nincs még villany, tiszta víz, mi a helyzet az orvosi szolgáltatással, a betegellátással, a falusi boltokkal ? Hogy szerzik be az emberek a palackos vizet főzésre, mosakodásra ahol szennyvíz található ? "Sikeresen védekeztünk" két lábbal kellene kirúgni helyéről ezt a mocskos populistát aki teljesen közönyös az árvíz humán ára iránt. A Covid-ot is sikeresen kezelte ez a bohóc, soha nem fogjuk elfelejteni. Jól megtöltötte a temetőket 3 év alatt. Semmit nem csinált az emberek érdekében az árvíz első napjától kezdve és még van pofája dicsekedni.
alexandrosz-2
2024. szeptember 24. 19:53
„Ne használd az árvízvédelemet a politikai haszonszerzésre!” – a gátakról üzente bobri balexandra, milliós karkötőben és gyűrűkkel a mocskos kacsóin.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!