Magyar Péter most az árvízre hivatkozva gyűjti a „mikroadományokat”

2024. szeptember 20. 18:09

Ismét a „rendszerváltó kártyákhoz” próbál új előfizetőket gyűjteni a Tisza Párt elnöke.

2024. szeptember 20. 18:09

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

A víz nem vár... Válts rendszert velünk, hogy időben érkezzen a segítség! – ezzel a mondattal és Magyar Péter fényképével kezdte ismét hirdetni a rendszerváltó kártyákat a Tisza Párt hivatalos oldala.

A rendszerváltó tagságot népszerűsítő reklámban Magyar Péter újra bírálta az árvízi védekezést, és azzal vádolta a kormányt, hogy késlekedve reagáltak az árvízhelyzetre.

 

A képen Magyar Péter mögött homokzsákok sorakoztak, azt a benyomást keltve, mintha a politikusnak és pártjának bármilyen szerepe lenne az árvízi védekezésben.

A Tisza Párt elnöke még június elején jelentette be a rendszerváltó tagságnak nevezett támogatói rendszert, amit akkor történelminek és egyedülállónak minősített – az üggyel részletesen foglalkozó cikkében a Magyar Nemzet.

A program segítségével az előfizetők számlájáról Magyarék minden hónapban átemelték a tagságért fizetendő összeget, amiért cserébe egy digitális kártyát és különböző újdonságokat és jogosultságokat adnak.

A program kezdetben megindulni látszott, augusztusban azonban valami megtört a „rendszerváltóknál”, és tömegesen kezdték el visszamondani az előfizetéseket. A látványos hanyatlást bárki nyomon követhette a Tisza Párt oldalán, ahol egy számláló rögzítette az aktuális előfizetők számát. A folyamatos lemondásokat a Metropol napról napra dokumentálta.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
figyellek-4
2024. szeptember 22. 07:31
Ez a gyerek egy köcsög ficsúr!
pumuklik
2024. szeptember 21. 16:07
Ennek a hülye zsidónak fizet valaki?
sexykitty-5000087
2024. szeptember 21. 15:51
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­­­k­­e­­­l­d­ ­a­­ ­­­s­­­z­e­­x­i­­ ­p­­­u­n­­c­­i­­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Tegnap
2024. szeptember 21. 15:50
Undorító fossal teli poloska és az agyhalottak. Na ez egy sikerbanda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!