Kapaszkodjanak: kiállt Gyurcsány az erkélyre, és elsorolta, hogy miért volt minden jobb a kormányzása alatt (VIDEÓ)

2024. szeptember 29. 17:49

Négy és fél évig volt Gyurcsány a miniszterelnök. Önök is úgy emlékeznek, hogy minden jobb volt?

2024. szeptember 29. 17:49

Fotó: Mandiner/Mátrai Dávid

„Ma 20 éve tettem le a miniszterelnöki esküt, 2004. szeptember 29-én. Az azóta eltelt 20 évben az Önök többsége úgy hallja az én nevemet, hogy valójában már nem tudja, talán soha nem is tudta, illetve nem emlékszik arra, hogy mi is történt akkor, amikor én voltam a kormányfő. 

Szerintem ideje felidézni, hogy mi történt, és ideje tisztában lenni azzal, hogy Gyurcsány alatt jobb volt”

– kezdte meg a vasárnapi élő bejelentkezését a volt kormányfő, majd elkezdte sorolni a elképesztőbbnél elképesztőbb állításait. A kezdés is erős volt:

el kell dönteni, hogy a kormányzás isteni vagy emberi elrendeltségű-e.

„Soha egy percig nem volt kétségem, hogy a kormányzás valójában egy tisztességes, rendes, magasztos, de emberi, polgári foglalkozás. Nem kokettálok itt a sorssal meg az Istennel. És tudják, miért nem? Mert aki úgy gondolja, hogy a kormányzás mögött valami isteni akarat, felkentség áll, az valójában elszakítja a kormányzást az embertől, attól, hogy az ember számonkérhesse a kormányzást.”

Ezen kezdés után következő állításokat a teljesség igénye nélkül utánközöljük, bíztatunk mindenkit, hogy szavazzanak a cikk alján.

Tényleg minden jobb volt Gyurcsány alatt?

Gyurcsány élő bejelentkezését alább tudják megtekinteni, alatta pedig tudnak szavazni:

Tényleg jobb volt Gyurcsány alatt?

Tényleg minden jobb volt Gyurcsány alatt




 

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hajnóczi Kristóf
2024. szeptember 30. 08:08
Most komolyan arra büszke, hogy 20 éve puccsolta meg "útelgáz-nehézszó" D-209-est? (Úgy, hogy előtte ICSSZEM (többek között az ifjúság-, a család-, és a sportügyi) miniszterként már majd' beledöglött, mert úgy kellett csinálnia, mintha csinálna is valamit (az athéni olimpia előtt pl. nem működtek a doppingszűrő laborjaink, ebből az olimpián nemzetközi botrány lett, ami elől ő hazamenekült és inkább megbuktatta a főnökét).) De ha már évforduló: 2006. szeptember 17-én játszotta le először a közszolgálati rádió az "igazságbeszéd" szerkesztett változatát. Ez az ember azóta, 18 éve nem vesz tudomást arról, hogy politikai hulla. Mindenesetre nekem a Horn-Bokros érából rémlik vele kapcsolatban a legcsúnyább történet: anno a Heti Válasz írt arról, hogy Gyurcsány a Motimmal együtt "megörökölt" külszíni bauxitfejtésből maradt tájsebeket is, amiket posztszovjet térségből származó veszélyes hulladék elhelyezésére használt. Ezzel az üggyel mi lett?
kalapali2
2024. szeptember 30. 05:20
Riogattál bennünket 23 millió románnal! Te+ a nevedre vett bulgár tehén többet ártott hazánknak mint az általad vizionált embertömeg! Az általad teremtett jóléthez tartozott a négyszeri gázár emelés 2008-ban.
Glück28
2024. szeptember 30. 05:00
A kurva anyádat Feri!
gilou-au-clavier
2024. szeptember 30. 00:57
A gyújtogató butaházy terroristák, a gyilkos félázsiai származék csőcselék, na, ők kussoljanak, és örüljenek, hogy ennyire européerek voltak Gergényiék és nem lőttek közéjük. A muszka komcsi tervek a fidesznyikek kedvenc Moszkvájában egy fehér lapért börtönbe zárnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!