Gigászok csatája: Pulai és Magyar a kommentszekcióban csapott össze

2024. július 31. 13:32

„Mindazonáltal örülök, hogy ennyivel megúsztam, akár meg is verhetett volna az elnök úr” – írta a Publicus Intézet igazgatója.

2024. július 31. 13:32

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Az Index egy közvélemény-kutatási eredményről beszámoló reggeli cikke miatt veszett össze Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke és Pulai András, a felmérést végző Publicus Intézet igazgatója. A lap Facebook-oldalán megosztott cikk alatt, a kommentek között parázs vita bontakozott ki az érintettek között, Magyar Péter a vita legelején azt sérelmezte, hogy „ez az az intézet, amelyik 24 százalékra mérte a 8 százalékos DK-t!”. Pulai hamar reagált Magyar észrevételére. „25 százalékra mértük a DK-t mondjuk 2024 februárjában, de – rossz hírem van – a Tiszát akkor 0 százalékra mértük.

Mindazonáltal örülök, hogy ennyivel megúsztam, akár meg is verhetett volna az elnök úr”

– fogalmazott a Publicus Intézet igazgatója.

Magyar Péter válaszában hazugsággal vádolta meg a közvélemény-kutató igazgatót, megjegyezve, hogy az internet nem felejt. Szerinte a cég a választáshoz közeledve már próbált korrigálni,

mivel akkor már csak 6 százalékkal mérték felül a DK-t és 4 százalékkal alul a Tisza Pártot.

Van az a pénz nyilván. Ennek a remek ötkertes kutatásnak ki a megrendelője vajon? A DK vagy a Fidesz? Vagy közösen?”

– tette fel a kérdést a politikus.

Pulai András végül közölte, hogy a közvélemény-kutatás nem jövőbeli állapotot vizsgál, hanem múltbeli pillanatot rögzít, valamint arra is felhívta Magyar Péter figyelmét, hogy a közvélemény nem stabil, folyamatos mozgásban van, hétről hétre, adott esetben napról napra változik.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
livingstone
2024. augusztus 01. 10:01
Hej, Vargáné diáklányt főz Gatyájába ütött a <censored> Elrabolja más mobilját Elhazudja bunkóságát Nem hazudja más egyébnek Cukorhegy úr őkelmének Könnyű neki a hazugság Face admin az asszonyság Új asszonyság remek szolga Jól letiltja, ki beszólna El is törli a fiókját Meg ne sértse ő-MAN-ságát. A poloska, ő nem férfi Úgy hazudik hogy rossz nézni Férfiasság rég leépült Nem él meg ő kanál nélkül.
2024. július 31. 18:42 Szerkesztve
"Mindazonáltal örülök, hogy ennyivel megúsztam, akár meg is verhetett volna az elnök úr” MEKKORA ZSUGA!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
ipolypart2
2024. július 31. 17:05
Ez a Poloska pont olyan, mint az MZ/X volt. Az is összeakaszkodott mindenkivel, ha kellett, ha nem. Remélem a Petike is ott fogja végezni.
letsgobrandon-2
2024. július 31. 16:43
Magyar Péter válaszában hazugsággal vádolta meg a közvélemény-kutató igazgatót, megjegyezve, hogy az internet nem felejt. ---- ahogy mondod , poloskás hímribanc az internet nem felejt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!