Sírva érkezett, mosolyogva távozott a mosonmagyaróvári késelő (VIDEÓ)

2024. augusztus 27. 18:17

Az ülés mindössze 20 percig tartott.

2024. augusztus 27. 18:17

Nyitókép: Pixabay

Letartóztatták kedden délelőtt azt a 19 éves mosonmagyaróvári lányt, aki vérengzésbe kezdett szombaton. Először édesapját és nagymamáját sebesítette meg több késszúrással, majd a belvárosba indult, ahol még két férfira támadt rá. Végül a TEK fogta el az egyik dohányboltban. A Győri Járásbíróságon sem tett vallomást – írja a Kisalföld.hu.

Ezt is ajánljuk a témában

Az elkövető szervezetében többféle kábítószert is találtak. A bíróságon kiderült, hogy a lány ellen már folyamatban volt egy másik ügy is, ami szintén kábítószerrel és más bűncselekményekkel kapcsolatos.

A hétvégi cselekményt megelőző időszakban pont a lány édesapja jelentette be a gyermeke eltűnését, egy hétig nem is tudták, hogy hol tartózkodik.

A Győri Járásbíróságon elrendelték jogerősen a 19 éves lány letartóztatását egy hónapra. Drogproblémái és zavartsága ellenére nem elmegyógyintézetbe szállítják, hanem büntetésvégrehajtási intézetbe, ahol az elmeorvos folytatja tovább a megfigyelést és a vizsgálatokat.

„A letartóztatás okai között szerepel a szökés, elrejtőzés veszélye, ugyanis a másik büntetőeljárásban is elérhetetlenné vált. A bizonyítás veszélye is fenn áll a bíróság szerint, mivel kezdeti szakaszban van a nyomozás, illetve részben családtagok sérelmére követte el a bűncselekményt. A bűnismétlés veszélye sem zárható ki, ugyanis jelen eljárásban is több alkalommal szúrt a gyanúsított” – nyilatkozta a Kisalföldnek dr. Havasiné dr. Kulcsár Petra sajtószóvivő.

A szúrások következtében az édesapja súlyos, életveszélyes, nagymamája súlyos, várhatóan maradandó, míg a másik két megszúrt sértett könnyű sérüléseket szenvedett.

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hotten Totta
2024. augusztus 28. 02:22
Azt még sehol sem írták, hogy ki volt a másik 2 megsebesített. Ismerte őket vagy nem.
rockercicc
2024. augusztus 27. 23:42
Rohadjon meg a mocskos drogos geci, lője túl magát! Mindenkinek jobb lesz!
zabszem
2024. augusztus 27. 19:44
Hülye drogos barmok... Na ennyit, hogy legalizálni kell a drogokat... Valakit teljesen elmeroggyantá tesz... Lecsukni, mint a sz@rt... A terjesztőket szintén...
Obsitos Technikus
2024. augusztus 27. 19:38
Mint a moslék rendőrgyilkost, akiről azóta se tudjuk kinek a kije.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!