Brutális videók kerültek elő a Keleti pályaudvaron történt vonatbalesetről

2024. augusztus 26. 14:02

A szakemberek folyamatosan végzik a kisiklott kocsik visszaemelését, hogy mielőbb megindulhasson a forgalom.

2024. augusztus 26. 14:02
null

Nyitókép: Facebook

Mint ahogyan a Mandineren is megírtuk, vasárnap este kisiklott a Kolozsvár felől érkező Claudiopolis InterCity öt kocsija a Keleti pályaudvar előtti bevezető vágányszakaszon, a vonatbalesetben nem sérült meg senki.

Ezt is ajánljuk a témában

A baleset miatt a Keleti pályaudvar – bizonytalan ideig – nem indít és nem fogad vonatokat, a vonatok más budapesti állomásokra érkeznek és onnan indulnak

 – számol be a Világgazdaság.

A szakemberek folyamatosan végzik a kisiklott kocsik visszaemelését, hogy mielőbb megindulhasson a forgalom. Többen is beszámoltak a vasárnapi vonatbalesetről, számos kép és videófelvétel is felkerült a közösségi oldalakra.

„A fiam Pesten ragadt. Átirányították őket Kőbányára. Ott a kalauzok semmilyen információt nem tudtak nekik mondani, csak annyit hogy Gödöllőig elhozzák őket” – olvasható egy vasárnapi posztban.

„Nem láttam a balesetet, csak azt, hogy sok ember jön a sínek között. Egyetlen vonat sem tudott kijönni a Keletiből és azt sem tudták megmondani, mikor áll helyre a rend” – fogalmazott egy szemtanú. 

Az esetről a videót és a bejegyzést itt tudják megnézni:

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lefty67
2024. augusztus 26. 21:11
Még most is a hideg ráz ettől a horrorisztikus jelenettől! Emberek bóklásznak a csálén álló vasúti kocsik között! Ebből Pulitzer-díj lesz!
Dixtroy
2024. augusztus 26. 20:28
Azért mondjon szét, mert ménem halt meg senki, picsábamán.
macskusz-4
2024. augusztus 26. 18:19
Az is borzasztó, hogy a vasutas mondta: Virgoncát ki kell kerűlni, a traktoros Józsi miatt.
macskusz-4
2024. augusztus 26. 18:16
Most a Szuttyonkai erdőkerülő balesetet látnám szivesen, amikor elesett egy páfrányban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!