Könyvbemutató: Huszárvágás - A konnektivitás magyar stratégiája

2024. május 15. 15:46

Az MCC kuratóriumának elnöke, Dr. Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója tart könyvbemutatót legújabb kötetéről.

2024. május 15. 15:46
null

Nyitókép: Facebook

Az MCC kuratóriumának elnöke, Dr. Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója tart könyvbemutatót legújabb kötetéről a „Huszárvágás – A konnektivitás magyar stratégiája” címmel az MCC kecskeméti képzési központjában. Az MCC Press gondozásában megjelenő mű alapállítása szerint a 21. század során új, a korábbinál kiegyenlítettebb világrend jön létre. A szerző, Orbán Balázs úgy véli, a dominanciáját elveszítő Nyugat rosszul reagál az új kihívásokra: bezárkózik, az összekapcsolódás helyett a szétválasztás mellett tör lándzsát. 

A szerző szerint ez a politika nem szolgálja sem a Nyugat, sem pedig Magyarország érdekeit.A szemünk láttára alakuló világrend leginkább egy hatalmas csatamezőre emlékeztet, ahol a nagy hadseregeken zűrzavar lett úrrá. Azoknak a kisebb nemzeteknek, amelyek saját kezükbe akarják venni a sorsukat, nem marad más választásuk, mint kreatív merészséggel elébe menni a dolgoknak. A Huszárvágás ennek a stratégiának a lényegét tárja elénk, amelyet Kecskeméten is megismerhetnek az érdeklődők.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:45
🍓 ️ ­I­­g­­­a­z­i n­i­­­m­­f­o­­m­á­­n­­i­á­­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!