Szlovénia
ÉLŐ
Dánia

Ilyen hamis ötezrest még nem látott, le is bukott vele a férfi

2024. április 11. 10:35

Miután kiderült a turpisság, a kés is előkerült Józsefvárosban.

2024. április 11. 10:35

Nyitókép: MTI / Máthé Zoltán

A police.hu szerdai cikke szerint egy 29 éves férfi bement egy VIII. kerületi panelházban lévő vegyesboltba, és ott különféle termékekért 5000 forintos címletre hasonlító játékpénzzel fizetett, majd sietősen távozott. Az eladó azonban résen volt, és kiszúrta az alább látható hamis bankót. 

Forrás: Police.hu

A ház gondnokával utánaeredtek a férfinak, akit az utcán kérdőre vontak. 

A férfi ekkor kést rántott, majd közölte, hogy „Ez az enyém, kifizettem!”, 

és a késsel megfenyegette őket, majd elmenekült a helyszínről. A portál szerint az eset során nem sérült meg senki. A BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a bejelentést követően azonosították a feltételezett elkövetőt, akit pár óra múlva a VIII. kerületben, a Kálvária téren elfogtak és előállítottak. A 29 éves Cs. Dezsőt felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 06:30
🍓 ️ ­É­­­r­t­­é­­­k­e­l­­­d­­ ­a­ ­s­­­z­­e­­x­­­i­­ ­p­­­u­n­­c­­i­­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Patika
2024. április 11. 15:54
kiszúrta az alább látható hamis bankót. --- naná miután rá van írva hogy M I N T A. ( a felirat véletléenül sem arról szól, hogy olyan minta bankjegy )
blondiner
2024. április 11. 14:58
Maga a pénz megér annyit - ultra poén :D
És Én
2024. április 11. 13:27
Ilyen ostoba kurvával még szép hogy, lebukik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!