Dobó forog a sírjában

2024. április 09. 06:33

A városházi képviselők most úgy döntöttek, hogy egy közös nyilatkozatot adnak át a városvezetőnek, amelyben erős aggályaikat fejezik ki a cezaromán városvezető módszereivel szemben.

2024. április 09. 06:33
Pilhál György
Pilhál György
Magyar Nemzet

Nyitókép: ROBERT HARDING PRODUCTIONS / ROBERT HARDING HERITAGE / ROBERTHARDING VIA AFP

„Hallgassuk csak! »Nagyjából semmit nem adnék ki, úgy vagyok vele, hogy pereljen mindenért, minden érdemi részt kiveszek belőle, vagy kicsontozom úgy, hogy tessék, itt van egy semmi, amivel nem tudsz mit kezdeni.«

Kicsit odébb: »Ja, hogy ez neked nem elég? Kit érdekel? Tehát én esetleg még ezt az irányt tudom elképzelni, hogy tegyünk is eleget, meg nem is […], vagy ha konkrét szerződést kérnek ki, akkor meg pont kitörlök olyan részeket, ami őt érdekli. Hát kiadtuk, csak szerintünk, a mi jogi álláspontunk szerint az üzleti titok, személyes adat, mit tudom én, mi…«

Eger első emberétől idéztem.

Nos, a placcon megjelent városházi képviselők most úgy döntöttek, hogy (pártállástól függetlenül) egy közös nyilatkozatot adnak át a városvezetőnek, amelyben erős aggályaikat fejezik ki a cezaromán városvezető – nem először előforduló – módszereivel szemben. Igen ám, csakhogy Eger frontembere, bár az irodájában gubbasztott, nem volt hajlandó kijönni, átvenni a dokumentumot. Hallgatott, mint hal a szatyorban. Az elképedt képviselők végül cellux ragasztószalaggal rögzítették Eger vezérének ajtajára a nyilatkozatot.

Dobó István forog a sírjában.”

***

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. április 09. 13:32
Mirkóczki a Jobbikkal együtt egy nagy hALOM szégyen.
voltospultos-2
2024. április 09. 12:55
Búvár Kund Mindenesetre az is szép húzása volt, hogy Hegedűs fellógatásakor levágatta a szimpatizánsai fülét. Erről se írt Gárdonyi. Furé viszont igen.
llnnhegyi
2024. április 09. 12:33
Isten és haza dicsőségére éltek a "Csillagok" várvezérei. Sajnos utóéletük hihetetlenül rosszra fordultak,igen hamar. Nem írom le, annyira kegyetlen.
atti64
2024. április 09. 10:54
EGY FASSZOPO EZ IS ILYEN PATKÁNYRA KI AZ A IDIOTA BAROM AKI SZAVAZ???????????????????????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!