Hetilap

2 év háború

Állóháború, fáradó hátország, változó világrend
VI. évfolyam 8. szám

Időutazás: egy pajtában találtak rá az elhagyatott Seatra

2024. február 12. 19:58

Már 33 éves a jármű és pöccre indul.

2024. február 12. 19:58
null

Az Old Skull Garage nevű brit YouTube-csatorna friss videójában egy magyarországi Seat Ibizát mutatnak be, amely már hosszú hónapok óta egy pajtában rostokolt. Az autókkal foglalkozó vloggerek az 1991-es autóhoz egy füles révén találtak el. Mint írták, több mint két évtizeden át használták ugyanabban a városban.

A Motor1.com cikke alapján a jármű alsó hangon tíz éve áll egyhelyben, azonban a Vezess rákeresett a Jármű Szolgáltatási Platformon, amely alapján a Seat 2020 augusztusáig rendelkezett érvényes műszakival, majd kérelemre ideiglenesen kivonták a forgalomból.

Korábban egy tanárnő használta, de miután új autót kapott, a barátai megengedték neki, hogy a régivel leparkoljon az istállójukban, ahol egészen a közelmúltig pihent.

Nyitókép: YouTube

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-41
2024. február 17. 06:33
🍓 ️ F­o­r­r­­­ó­­ l­­á­n­yok sz­­ex­­et ak­ar­­n­ak, ba­­sz­d m­­eg ők­et itt 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik