Újfent kiderült, hogy kinek fontos Budapest

2024. január 29. 17:49

Karácsony Gergely bealudt, elfelejtett dolgozni és facebookon hisztériázott mindössze, miközben a Kormány érdemi megoldási javaslatot tett.

2024. január 29. 17:49
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Facebook

„Óriási siker, hogy március elsejétől a Pest Vármegye és az Országbérletek érvényesek lesznek a BKK járatain. Ráadásul úgy, hogy a Budapest Bérlet is megmarad, a korábbi feltételek szerint. Ez sok százezer utazó életét könnyíti meg, a rendszer átláthatóbb és a közlekedők számára olcsóbb lesz!

Újfent kiderült, hogy kinek fontos Budapest, kinek fontos az agglomeráció és kinek fontos ennek az egész rendszernek a hatékony működése.

Karácsony Gergely bealudt, elfelejtett dolgozni és facebookon hisztériázott mindössze, miközben a Kormány érdemi megoldási javaslatot tett. Tulajdonképpen örülhetünk, hogy legalább ezt az ajánlatot és megoldási javaslatot nem baltázta el a Főpolgármester.”

Nyitókép: Jászai Csaba

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tizennyolcfok
2024. január 30. 13:51
csóri bukott senki kapálódzik, mint a picsa, mert 4 éve nem tudja feldolgozni, hogy a partvonalra került és senkit nem érdekel. sivalkodjon csak, az mindig jó jel, mikor ilyen winterlamantinok sivalkodnak.
Obsitos Technikus
2024. január 29. 19:57
Ez nagyon jó, de sokunknak eszünkbe jutott már, hogy ki a fene akar akkor Budapest-bérletet venni? Főleg diákot?
2024. január 29. 19:42 Szerkesztve
Wintermantel nagyon nyomul, ő lesz a Fidesz főpolgármester-jelöltje? Újpesten sincs sok esélye visszatérni .
wanderer888
2024. január 29. 19:05
a kormány a régi bevált rendszert felrúgva kitalált egy kamuproblémát, amit aztán egyszer csak hopp, megoldott a KariGerivel. ki járt jól? hát a választó biztosan nem. szóval csak a szokásos.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!