Így vonultak a magyar szurkolók a montenegrói meccs előtt

2023. november 19. 16:40

A Carpathian Brigade az ünnepi alkalomra különleges látvánnyal, fényshow-val is készültek a stadionban.

2023. november 19. 16:40

A magyar labdarúgó-válogatott szurkolói a Carpathian Brigade vezetésével a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőre is felkészültek – számol be az Origo. Az ultrák felhívására fél 2-kor indult el a vonulás a Verseny utcából, ahonnan mintegy egy órával a meccs kezdete előtt érkeztek meg a Puskás Arénához a drukkerek. A Carpathian Brigade az ünnepi alkalomra különleges látvánnyal is készült a stadionban.

Nyitókép: Képernyőfotó/Videa

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 20. 09:47
Ez jobb,mint a békamenet… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
states-2
2023. november 19. 18:00
A komcsik akkora pofánbaszást kaptak, mint utoljára tavaly áprilisban. Emlékezzünk csak, és soha ne felejtsük, mi gazemberséget műveltek csak a Puskás építése alatt.
sozlib_abschaum
2023. november 19. 16:55
Magyarország a dicsőség földje, Magyarország a nemzetek kincse, Magyarország a földi Mennyország. https://www.youtube.com/watch?v=uTrCQW96Cjg&t=9s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!