Korábbi Való Világ-szereplővel erősít Gattyán György pártja

2022. február 01. 15:02

VV Tommyboy úgy fogalmazott, „területi képviselő” lesz, amit valószínűleg úgy értett, hogy jelöltként ő is elindul az áprilisi választáson.

2022. február 01. 15:02
null

A Való Világ harmadik szériájából ismert VV Tommyboy, vagyis Könyves Tamás is csatlakozik a milliárdos Gattyán György pártjához, a Megoldás Mozgalomhoz, erről ő maga számolt be közösségi oldalán. 

Könyves a posztban azt írta, hogy „igen Területi képviselő jelölt lettem”, ami alatt nagy valószínűséggel azt érti, hogy képviselő-jelöltként elindul az áprilisi választásokon. Ehhez hozzátette: „hogy melyik választási körzet azt hamarosan”.

Tisztelettel köszönöm hogy a Megoldás Mozgalom csapat tagja lehetek, ahol az országunk legokosabb szívszakemberei vannak és átadják a tudásukatkeressetek bátran mert mindig van megoldás”

– írta bejegyzésében a korábbi villalakó. 

Nyitókép: Facebook 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2022. február 02. 14:15
Gattyán György leigazolta Détári Lajost. A hétvégén erősítette meg a Megoldás Mozgalom vezetője, hogy világválogatott labdarúgóval erősíti meg csapatát. A hatvanegyszeres válogatott, hétszeres világválogatott és egyszeres Európa-válogatott magyar futballista, edző, Détári Lajos a Megoldás Mozgalom listáján Kőbánya–Kispest körzetében indul az idei parlamenti választásokon. Az 58 éves egykori Honvéd-futballista ellenfele a budapesti 9. sz. országgyűlési egyéni választókerületben az ellenzéki összefogás ottani nyertese, a DK-s Arató Gergely és a fideszes Pap Sándor lesz – írja a Blikk. Gattyán György azt mondta, Détári Lajos egy ország példaképe, 61-szeres magyar és hétszeres világválogatott, aki szeretne visszaadni a társadalomnak és annak a körzetnek, aminek annyi mindent köszönhet. Szív, ész és bátorság jellemezte a pályán, s most a civil életében is a közjó szolgálatát választja. Persze nem a népszerű Döme az első labdarúgó a hazai politikában. A Ferencváros korábbi kapusa, Géczi István még a rendszerváltás előtt, 1985–1990 között volt országgyűlési képviselő, és 1990-ig a javaslatára létrehozott Ifjúsági és Sportbizottság elnöke. A rendszerváltás után a szintén fradista Fenyvesi Máté került be az új parlamentbe, az 1998-as országgyűlési választáson az FKGP színeiben jutott be az Országgyűlésbe, majd 2002-ben újra egyéni képviselőként szerzett mandátumot, ezúttal a Fidesz jelöltjeként. Orbán Viktor is volt igazolt focista Felcsúton, csak ő nem profi szinten játszott, hisz legnagyobb bánatára tehetségtelen volt...
malori
2022. február 01. 22:02
"keressetek bátran mert mindig van megoldás" Az biztos, hogy van. Csak még azt nem tudjuk mire.
malori
2022. február 01. 21:58
Őszintén szólva, nem is tudtam volna másféle jelölteket elképzelni. Hisz ahhoz, hogy valaki jelentkezzen a még nem is tudja mire, ahhoz kell egyfajta bármire kaphatóság.
pollip
2022. február 01. 20:45
A pornós és a való világos egymásra talált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!