Tiborcz István kifizette az elhunyt mórahalmi mentős családjának minden adósságát

2021. december 15. 14:01

A miniszterelnök veje még ajándékokat is vitt az elhunyt apa gyerekeinek.

2021. december 15. 14:01
null

Tiborcz István, a miniszterelnök, Orbán Viktor veje volt az a rejtélyes üzletember, aki kisegített egy bajba került mórahalmi családot, és rendezte az érintettek összes hitelét – írta meg a Szegeder nevű helyi lap. Hozzátették: a családot korábban súlyos tragédia érte: a gyerekek édesapja mentősként dolgozott, ám a koronavírus elragadta. 47 éves volt. A férfinak több hitele is volt, így a család kilátástalan helyzetbe került. A történtek miatt a mórahalmi mentőállomás vezetője, Gera Zsolt gyűjtést szervezett. Ő tájékoztatott arról, hogy

a felhívásra egy neve elhallgatását kérő üzletember is jelentkezett, és a hitel teljes összegét magára vállalta.

Sokáig nem lehetett tudni, ki ez a bizonyos személy, ám a Pesti Srácok már december elején arról írt, hogy valószínűleg Tiborcz Istvánról van szó. Ez az eltelt órákban pedig biztossá vált, Gera Zsolt ugyanis felfedte, ki az adományozó, írják.

A férfi a Facebookon arról is írt, hogy „tegnap megismerhettünk egy embert. Hazugság volna a részemről, ha azt mondanám nem tartottam a találkozástól. Meglepett...

Azt mondta, el kellett jönnie. Mindenkinek hozott ajándékot: Zalán imád legózni, Eszter vágyott egy tabletre, Barni pedig nagyon szeret fényképezni, és szüksége volt egy állványra. Annak érdekében, hogy a gyerekek otthonról tudjanak tanulni, ezek mellé érkezett egy laptop is meglepetésként.” Gera szerint Tiborcz azt ígérte, hogy család mellett marad, és a továbbiakban is segíteni fog nekik.

Fotó: Facebook

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. január 09. 09:30
Az ilyen tragédiák idején nem tudom a Bige féle gonosztevők hol vannak, pedig nem hiszem,hogy földhöz vágná őket az a néhány millió,ami egy család tragédiáját akadályozná meg. Persze ők a Márki Zayra tudnak csak költeni, mert másképp annak a Rákosi utódnak még annyi esélye sem lenne mint ami Így van. De nem baj,mert van aki előre megy,mint Tiborc,és van aki hátra.
Ildikó99
2021. december 30. 15:22
Mzp kék szalagot ad
Valodi
2021. december 16. 20:46
.... höhöhö.... csak ennyire futja?
amca
2021. december 16. 13:56
Stevo,szedjél össze még 1 kis pénzt. Sok a rászorult. Szélütött. Szabótimi SzaharházíÁkos Fajkasházi Gurmai Bangónénbarom Jakab Rabbi meg az egész csoró moschlék
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!