Százhárom migránst fogott el a Köztársasági Elnöki Őrség Dunaföldváron

2021. november 10. 22:27

Százhárom illegális migránst fogtak el a Készenléti Rendőrség (KR) Köztársasági Elnöki Őrség munkatársai szerdán nem sokkal dél előtt Dunaföldváron – közölte honlapján a rendőrség.

2021. november 10. 22:27
null

A tájékoztatás szerint az őrség a KR Nemzeti Nyomozó Iroda nemzetközi bűnözés elleni főosztálya szegedi osztályának jelzése alapján a Beszédes József hídról a Vak Bottyán térre vezetett ki egy román rendszámú kamiont. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy a gépkocsit vezető 22 éves, moldovai férfi a raktérben több mint száz migránst szállított. Azt írták, hogy az illegális migránsok nem tudták igazolni magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét, ezért meghallgatásuk után a hatályos magyar jogszabályok alapján visszakísérik őket a biztonsági határzárhoz. A sofőr ellen a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság embercsempészés bűntettének gyanúja miatt indít büntetőeljárást.

(MTI)

Fotó: Híradó.hu, YouTube

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. november 11. 19:25
Frankó fuvar lett volna a moldávnak, de valószínű csak megbízottja volt a liberálmaffiának. Remélem, a büntetés mellé ilyenkor a gépjárművet is elkobozzák.
Karbantartó9
2021. november 11. 18:09
Hogy a p.csába jutottak el Dunaföldvárig?! Mit csinál a határőrség???!!! És mennyit NEM fogtak el?
Welszibard
2021. november 11. 16:44
Az mit jelent, hogy "visszakísérték őket a határzárhoz"? Remélem azt, hogy a magyar határon túlra, ahonnan bejöttek. Jelen esetben Romániába. Nehogy már nekünk kelljen még etetni is őket, mert ők az 1000 euróikat az embercsempészeknek adják!?
Lauder Stenonis..
2021. november 11. 15:58
Ennyit arról, hogy milyen jól működik a magyar határzár... Ceterum autem censeo 0rbán Viktor hazaáruló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!