Befejezték a honvédek a közoktatási intézmények fertőtlenítését

2021. április 06. 11:35

A fertőtlenítési feladatokat a székesfehérvári MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj mellett további 10 alakulat végezte el

2021. április 06. 11:35
null

Utolsóként, kedden Budapesten, a IV. kerületi Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskola fertőtlenítését végezték el a katonák. Szilágyi Balázs őrmester a helyszínen a sajtónak nyilatkozva elmondta: az elmúlt három hétben csaknem száz intézmény – óvodák és általános iskolák – vírusmentesítését hajtották végre. Ennek során elsősorban alkoholos fertőtlenítőszereket, illetve szükség esetén ózongenerátort használtak.

A fertőtlenítési feladatokat a székesfehérvári MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj mellett további 10 alakulat végezte el – tette hozzá.

(MTI)

Nyitóképünk illusztráció. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2021. április 06. 15:07
and you?
zara
2021. április 06. 14:44
pénzkidobás... a virus nem marad fenn hetekig az emberi szervezeten kivül... bullshit az egész... The live virus can survive anywhere between a couple of hours to a couple of days. https://health.clevelandclinic.. Glass – 5 days. Wood – 4 days. Plastic & stainless-steel – 3 days. Cardboard – 24 hours. Copper surfaces – 4 hours.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!