Zsemlemorzsa okoz több kilométeres torlódást az M0-son

2020. április 29. 18:48

Az M0-ás autóút 55-ös kilométerénél történt a közlekedési baleset, amelyben egy járműszerelvény élelmiszer-rakománya a pályatestre hullott.

2020. április 29. 18:48

„Zsemlemorzsa borult az úttestre, torlódásra kell számítani az M0-s autóúton Budapesten” – közölte Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerda este az MTI-vel.

A rendőrség a honlapján azt írta: a XVII. kerületnél, az M0-ás autóút 55-ös kilométerénél történt a közlekedési baleset, amelyben egy járműszerelvény élelmiszer-rakománya a pályatestre hullott. Senki nem sérült meg. „A helyszínelés és műszaki mentés idejére sávzárásra és torlódásra kell számítani” – közölték. Az Útinform a honlapján azt írta: a forgalom csak a belső sávon haladhat, több kilométeres a torlódás.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!