A Fidesz fellegvárát mutatja be a Breitbart

2019. május 06. 16:47

Az alt-right amerikai főportálja egy helyszíni riportot szemlézve számol be az EP-kampány csornai vonatkozásairól.

2019. május 06. 16:47

Áder János államfő szülővárosában járt az AFP francia hírügynökség, amely riportjában arról számol be, az álmos kisváros a Fidesz és Orbán Viktor erős támogatója, mintegy 150 kilométerre Budapesttől. A cikk szerzője szerint ebben a városban szavaztak a legtöbben a Fideszre több országgyűlési választáson is,és az itt lakók büszkék az általa „harcosként” jellemzett Orbán Viktorra.

Ezt a cikkben megszólaló egyik helyi férfi, Balassa István is megerősíti, aki szerint Orbán Viktor megállította a migránsokat, és fellép Brüsszellel szemben, ha kell. Miközben éppen lángosra való tésztát gyúr, a férfi elmondja a lap munkatársának, hogy szerinte Európa túl liberális a migránsokkal, nem kell Európába több muszlim.

Borbély Ferencné, egy óvónő szintén megszólal a riportban, ő elmondja, a déli határkerítés jól kiépített, és jól védett, ezért távol tartja őket. Szerinte igazságtalan lenne, hogy az ő adója a migránskártyákra kerüljön, szerinte ez is jelzi, hogy nem kezeli méltón Brüsszel a migrációt.

A város egy korábbi szocialista városvezetője, Papp József elmondta, hogy szerinte a kormányzati plakátkampány félelemmel tölti el az embereket, és hogy csak az igazi problémák, így a fiatalok külföldre való távozásáról tereli el a figyelmet. Az ellenzék kapcsán egyébként az AFP megjegyzi, hogy láthatóan nincs jelen az EP-kampányuk a csornai utcákon.

Riportja végén megjegyzi a francia hírügynökség: ugyan keresték a helyi Fideszt, de nem reagáltak a megkeresésre.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2019. május 06. 19:54
Intő az olvasószerkesztőnek: A Breitbart csak átveszi az AFP francia hírügynökség tizenkettő egy tucat tudósítását.
pemete jakab
2019. május 06. 18:59
Orbán programja: állítsuk meg a bevándorlást. Magyarország inkább kivándorló ország, mint bevándorló. Szóval, Viktorka megoldja azt, ami nem is probléma.
formaegy
2019. május 06. 18:51
"Papp József (mszp) elmondta, hogy szerinte a kormányzati plakátkampány félelemmel tölti el az embereket" Mi is áll a plakáton? "Támogassuk ORBÁN VOKTOR PROGRAMJÁT állítsuk meg a bevándorlást!" ))))) No ez aztán hatalmas félelmet kelt.)))) Tudod mi kelt félelmet, te hazaáruló büdös komcsi Papp Jóska! Az, hogy Gyurcsányotokkal, a Momentummal polgárháborúban gondolkodtok, csak azért, mert az emberek a jó büdös francba kívánnak benneteket! Az, hogy a szovjetek után most egy aljasabb, gyilkos nyugati diktátor birodalomba akarjátok bedobni az országot! Süljön ki a szemetek mocskos hazaárulók!
luisbathhelena
2019. május 06. 18:17
És a helyi Fidesztől vajh milyen gyökeresen más reakciókat vártak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!