Almádi lakosai besokalltak a vándorcirkusz szagától

2017. július 07. 16:08

Balatonalmádi lakói megelégelték a vándorcirkuszból áradó bűzt. Azt szeretnék, ha a sátor a házaktól messze, külterületen állna.

2017. július 07. 16:08

Birtokvédelmi eljárás iránti kérelmet nyújtott be a Balatonalmádiban állomásozó vándorcirkusz miatt a településen lakó jobbikos képviselő, Kepli Lajos.

444 információi szerint a magántulajdonban lévő telken álló cirkusz zavarja a környék lakosait. Ennek egyik oka, hogy a sátor és környéke a meleg nyári napokon intenzív bűzt áraszt, ezen kívül a zaj és a kóborló állatok is zavarják a helyieket.

A lakók 237 aláírást már össze is gyűjtöttek annak érdekében, hogy az önkormányzat jelöljön ki egy külterületi telket a cirkusznak, ám az önkormányzat az ülésen nem reagált a problémára. Ezért döntött úgy Kepli, hogy kérelmével a jegyzőhöz fordul, hogy eldőljön: a cirkusz – a szaggal együtt – továbbra is a lakóházak között maradhat-e.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fülem botja
2017. július 09. 11:19
Büz, ricsaj? Ingyenjegy, ingyenebéd csodát tenet az önkormányzatoknál. A közvetlen környezet meggebedhet.
sersem4
2017. július 07. 19:09
Szagfóbiás szemét nácik. Falhoz velük.
yanoo
2017. július 07. 16:50
" büdös a sajt, de attól finom".
A teremburáját
2017. július 07. 16:26
Már mitől lenne büdös egy állatsereglet! Nem görényeket tartanak ott! Nem büdösebbek azok mint az almádi lakosok és nyaralók! Csak ők nem használnak az elfedésére kenceficéket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!