Romagyilkosságok: beismerő vallomás

2011. május 24. 17:04

A romák elleni bűncselekmény-sorozat elsőrendű vádlottja egy helyszíni kihallgatáson készült videofelvételen beismerte a galgagyörki támadást. A felvételen a vádlott a kezében fegyverrel megmutatta, honnan és milyen testhelyzetből lőtt rá egy kiszemelt házra, hogy így fedezze a menekülésüket, miután bűntársai a lövöldözést befejezték.

2011. május 24. 17:04

Az elsőrendű vádlott aprólékos részletességgel megmutatta, hogyan támadta meg testvérével és munkatársával a település egyik utcájában romák házait. Az elsőrendű vádlott a tárgyaláson bemutatott, 2010. március 2-án készült felvétel alapján elismerte, hogy 2008. július 21-én éjjel félelemkeltő szándékkal támadták meg az általuk kiszemelt házakat, és megnevezte társait: testvérét és munkatársát, Kiss Istvánt és Pető Zsoltot, a büntetőügy másod- és harmadrendű vádlottját.

A felvételen a vádlott a kezében fegyverrel megmutatta, honnan és milyen testhelyzetből lőtt rá egy kiszemelt házra, hogy így fedezze a menekülésüket, miután bűntársai a lövöldözést befejezték.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!