Gyanú alatt Molnár és Lakos

2011. április 26. 20:39

Korrupciós bűncselekménnyel gyanúsítják Molnár Gyula egykori XI. kerületi szocialista polgármestert és Lakos Imre volt szabaddemokrata alpolgármestert.

2011. április 26. 20:39

Befejezte a Kopaszi-gát melletti területek eladása miatt folytatott nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség. Az ügyben korrupciós bűncselekménnyel gyanúsítják Molnár Gyula egykori XI. kerületi szocialista polgármestert és Lakos Imre volt szabaddemokrata alpolgármestert. Az ügyészségnek harminc napja van arra, hogy döntsön a vádemelésről.

Az újbudai önkormányzat volt vezetői ellen egy Kopaszi-gát melletti ingatlan eladása miatt indult nyomozás. Az ügyészség szerint Molnár Gyula, egykori MSZP-s polgármester és Lakos Imre volt szabaddemokrata alpolgármester hivatali hatalmával visszaélve, törvénytelen módon kezdeményezte a nagy értékű telek magánkézbe adását.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagykata
2011. április 26. 22:44
na végre valahára egy szadesszes is!!! már kezdtem azt hinni, hogy Megyó nem mondott igazat és a szadesz nincs tele korrupciós ügyekkel. hanem, ha van némi ráció amögött, hogy minél több időt tölt el valaki hivatalban, annál valószinübb, csinál 1-2 olyan dolgot is, amit nem kellene, akkor szerintem Demszkynél nagyobb potenciális aranybánya nincs is kishazánkban. pedig ha nekem válásztanom kellene, hogy kit látnék szivesebben börtönben, Ferkót, vagy Demszkyt, én bizony ez utóbbit. már csak azért is, mert Ferkó hasznosabb itt kint.
advocaat
2011. április 26. 22:06
Aktív, mégpedig LEISZTINGER TAMÁS (!!!), aki a gátat megszörözte ezektől a MASZOPSZADESZ mafkóktól.... DE! Épp ma nyomozás indult 9 szálloda Hunguest Rt. (LEISZTINGER TAMÁS cége...) általi FÉLÁRON történt megvétele tárgyában. S baromira úgy tűnik, hogy a Kincstári Vagyoni Igazgatóság, majd a Nemzeti Vagyonkezelő teljesen Leisztinger keze alá játszott, felügyeletében VERES JANI Tsz-főkönyvelővel... NA, ez az igazi ÁNTISÉMITIZMUS! Leisztinger = fetyhász??!
advocaat
2011. április 26. 22:00
Ez már nem új - egy éve felmerült már, a választások előtt közvetlenül.... DE! Ami MA érdekes, hogy -ugye - a VESZTEGETÉSNEK nem csak "passzív" alanyai vagynak (Molnár, Lakos), hanem AKTÍV IS (
huttinger
2011. április 26. 21:21
Csak szólok, hogy a római mondás úgy szólt, hogy cirkusz ÉS kenyér. Nem cirkusz VAGY kenyér. Bárhány cirkuszt csinál a fidesz, azzal nem lesz helyettesítve a kenyér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!