Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Ózdon indul Kolompár Orbán

2010. március 17. 17:39

Ózdon indul a választáson Kolompár Orbán. Már leadta az induláshoz szükséges kopogtató mennyiséget, és ha a helyi választási bizottság jóvá hagyja az indulását, akkor ismét mentelmi jogot élvezhet.

2010. március 17. 17:39
A Borsod megyei 5-ös választókerületben, Ózdon lehet képviselő-jelölt Kolompár Orbán, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke. Kolompár az MCF Roma Összefogás Párt jelöltjeként adta le az induláshoz szükséges 750 kopogtatócédulát, de a helyi választási bizottság még nem döntött a hitelesítésükről.

Kolompár számára a képviselő-jelöltség - ha a választási bizottság jóváhagyja az indulását - mentelmi jogot is jelent. Az OCÖ-elnök ellen három büntetőeljárás is folyik, ezeket a mentelmi jog miatt a választásokig fel kell függeszteni.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sensei
2010. március 18. 11:12
"Ózdon indul Kolompár Orbán" Gratulálok az mszp-nek!:-(((((((((( Tökéletes taktika! Garantált a Jobbikos jelölt első körös fölényes győzelme:-(((((
trust
2010. március 18. 07:10
Hát ez borzalom, hogy egy ilyen ember kerüljön újra a közbe, aki szétlopta a pénzt, amit rábíztak. Miért nem lehet ezeket elítélni, miért kell itt "símogatni", börtönbe vele. Ezt a mentelmi jogot ezért kellene megszüntetni, minden ember egyenlő, nincs jó és jobb. Sőt!
tevevanegypupu
2010. március 17. 19:02
Feltetlenul szeretnenk Kolompart a Parlamentbe. Az emberi jogok is ezt kovetelik, hogy a kisebbsegnek legyen kepviseloje, olyan, aki melton kepviseli oket. Hat meg ha az mdf-et is segiteni tudnak!
miloka
2010. március 17. 18:39
A kisebbség azon a vidéken elefánt nagyságnyi! Azért reméljük csak nem lesznek annyian, hogy esetleg be is jusson Kolorbán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!