Nem tudnak veszíteni a németek: több mint 300 ezren kérik a német-spanyol meccs újrajátszását

2024. július 07. 14:28

Bírói hibára hivatkoznak.

2024. július 07. 14:28

Nyitókép: Jürgen Fromme / AFP

Több mint háromszázezren írták alá azt az online petíciót, amelyben azt kérik, hogy a bírói hiba miatt játsszák újra a házigazda német válogatott és a spanyol csapat negyeddöntőjét a labdarúgó Európa-bajnokságon – írta meg az MTI.

A pénteki stuttgarti mérkőzésen – amely hosszabbítás után a spanyolok 2-1-es győzelmével ért véget – 

Anthony Taylor játékvezető nem ítélt büntetőt, amikor a spanyol tizenhatoson belül Marc Cucurella kezéhez ért a labda. A petíció benyújtói és az azt vasárnap reggelig aláíró mintegy 315 ezer szurkoló szerint ez az angol bíró több hibás döntésének egyike volt.

Ezt is ajánljuk a témában

A beadvány várhatóan szimbolikus jelentőségű marad, mivel az európai szövetség (UEFA) a torna előtt kijelentette: az olyan esetek – mint amilyen Cucurelláé is volt -, amikor a kar nincs „természetellenes pozícióban”, nem eredményeznek büntetőt.

Ezt is ajánljuk a témában

A győztes spanyolok kedden a világbajnoki ezüstérmes franciákkal mérkőznek meg Münchenben a döntőért, az elődöntőt az M4 Sport élőben közvetíti.

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2024. július 08. 01:46
Igazuk van ! Mi meg követeljük a magyar-német és a magyar-svájci meccs újrajátszását ! :))))
Nuttika
2024. július 07. 21:36
Szerintem is hibázott. Krosst úgy 7-8 perc után pirossal le kellett volna zavarni, ezzel szemben végig ment a fél spanyol csapaton és semmi.
mnmn
2024. július 07. 21:10
Szóljon már valaki nekik, hogy ez nem az Eurovízió!
faladjaamasikat
2024. július 07. 20:23
Deutschland, Deutschland über alles! Übermenchen németek villantják a foguk fehérjét! Mocskos náci felsőbbrendűség csak ott lappang a felszín alatt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!