Németország
ÉLŐ
Dánia

„HAJRÁ MAGYAROK! ROSSI, ROSSI!” – így vonul több mint tízezer magyar szurkoló a németek elleni meccsre (VIDEÓ)

2024. június 19. 15:26

Fantasztikus a hangulat Stuttgartban!

2024. június 19. 15:26
A magyar labdarúgó-válogatott szurkolói vonulnak a stuttgarti stadionban a Németország - Magyarország Eb-csoportmérkőzésre

Nyitókép: Origo

Megindult a szurkolói menet a a magyar labdarúgó-válogatott németek elleni csoportmérkőzésére. Ahogy helyszínen tartózkodó kollégánk beszámolt, a magyarok a német rendőröknek is beköszöntek. A magyar szurkolók vonulása egyébként békésen minden atrocitás nélkül zajlott, a drukkerek énekelve, vidám hanguatban érkeztek a stadionhoz. 
A Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos tájékoztatása szerint 10 600 magyar szurkoló van biztosan a helyszínen, de valószínű, hogy honfitársaink ennél többen is szereztek jegyet a mérkőzésre. Az Origo sport élőben közvetítette a magyar drukkerek vonulását Stuttgartból. Íme: 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orrban
2024. június 19. 17:55
Hazafele meg majd lámpavasra húznátok a macskazabáló digót!:DDDD
pragmatika
2024. június 19. 17:29
Remélem most odateszik magukat. Tulajdonképpen, szerintem a presszing eltűnt róluk, a "vesztesek" nyugalmával állhatnak neki a játéknak. Hajtani, dolgozni kell. Ennyi. Ha látjuk, hogy odatették magukat, és mégsem sikerül egy legalább döntetlen, akkor is bocsánatos dolog a vereség, de csak a tisztességes vereség. Ha megint olyan sz.r passzív játékot látok, mint legutóbb az első félidőben, akkor átkapcsolok egy másik csatornára. f.szom akar a tv előtt szenvedni. Annál van szórakoztatóbb műsor is, mint azt látni, hogy hogyan nézik a játékosaink azt, hogy az ellenfél hogyan játszik.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. június 19. 17:18
Hamarosan a németektől kapott zakóval és buktával és szivárványos kis zászlókkal a kezükben Zsuzsi vonatkoznak hazafelé német rendőri kísérettel. 🚂 🤡🏳️‍🌈🤡🏳️‍🌈🤡🏳️‍🌈 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zsolakomarom
2024. június 19. 16:57
"Kanyarban előzött Bulgária: 2023-ban a magyarok fogyasztása volt a legalacsonyabb az EU-ban" HOPPA "Az MNB számításai szerint ugyanolyan drága Magyarországon az élet, mint az EU-ban, ám itt az uniós átlagkereset feléből vagy harmadából kell gazdálkodni. A jegybank elemzői szerint a magyar háztartások egyszerűen azért költik a legkevesebbet, mert a legalacsonyabb a jövedelmük"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!