Nemzetek Ligája: íme a magyar válogatott csoportja!

2020. március 03. 19:27

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a másodjára kiírt sorozat másodosztályában szerepel.

2020. március 03. 19:27

A magyar labdarúgó-válogatott a török, a szerb és az orosz csapattal került azonos csoportba kedden a Nemzetek Ligája amszterdami sorsolásán.

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a másodjára kiírt sorozat másodosztályában szerepel – amennyiben csoportgyőztes lesz, feljut az élvonalba, ha utolsóként végez négyesében, akkor kiesik a C osztályba.

Az NL a 2022-es, katari világbajnokság európai selejtezősorozatának kezdetét is jelenti, mert két csoportelső pótselejtezős helyhez jut majd. A kvartettek küzdelmeit szeptemberben, októberben és novemberben egy-egy duplafordulós körben bonyolítják le.

Az élvonal négy csoportgyőztese jövő nyáron egy minitornán dönt a sorozat második győzteséről, a címvédő az Európa-bajnok portugál válogatott.

(MTI)

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Locomotive
2020. március 04. 08:41
Bár semmi esélyünk, azt gondolom, hogy inkább a törökök, a szerbek és az oroszok verjenek ki minket, mint mondjuk Albánia vagy Luxemburg :D
röviden
2020. március 04. 08:05
Legalább a két tuti "zártkapus" ellenfelet, Romániát meg Izraelt nem sorsolták mellénk. :)
h.kovacs
2020. március 04. 07:02
D osztály nincs ? mert ott a helyünk, a törpének meg a zárt osztályon !! :-)
Bulvár Viktor
2020. március 04. 01:44
Kedvenc témám. A hét legfontosabb híre ez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!