Orbános kijelentést tett Putyin: a Reuters szerint nem akármilyen tervet sző az orosz elnök

2024. szeptember 24. 14:07

Ráadásul az orosz elnök terve miatt komoly árat fizethet a Nyugat.

2024. szeptember 24. 14:07
PUTYIN, Vlagyimir

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Orosz elnöki hivatal pool/Krisztyina Kormilicina

Vlagyimir Putyin orosz elnök leveléből idéz legutóbbi cikkében a Reuters, melyet az orosz vezető a BRICS-fórum résztvevőinek és vendégeinek írt. A lap szerint ugyanis nem akármilyen tervet sző az orosz elnök.

„Nemzetgazdaságok megerősítése”, „igazságos átmenet”

„Nyilvánvaló, hogy az új geopolitikai helyzetben az energiaszektorbeli együttműködésnek a nemzetgazdaságok erősítését, a kiemelt társadalmi problémák megoldását, az emberek életminőségének javítását kell szolgálnia” – idézi Putyin Orbán Viktor szavaira emlékeztető kijelentését a lap. Ugyanis

a Reuters szerint az orosz elnök komolyabb szerepvállalást szorgalmazna a BRICS-országok számára a globális energiapárbeszédben.

„Létfontosságú, hogy megállapodjunk az igazságos energiaátmenetben országaink közös elveiről, és felvázoljuk azokat a módokat, amelyekkel megerősíthetjük a BRICS-országok szerepét a globális energiapárbeszédben” – idézik az orosz elnök szavait a téma kapcsán.

A Reuters teljes, angol nyelvű cikkét a témában itt olvashatja.

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2024. szeptember 24. 16:53
Sztrovacsek 2024. szeptember 24. 15:05 • Szerkesztve ", majd jönnek a szakemberek és elmagyarázzák nekik" Ezek a szakemberek magyarázták, hogy mivel a villany ára sohasem lesz "ilyen magas", ne építsük meg Paks II-t.
Hobby024
2024. szeptember 24. 16:08 Szerkesztve
Sztrovacsek A butaságod eszméletlen. Ki a faszt érdekli a gázvezeték építése. egy kis idézet a mindet tudó libsi fajtádnak. "Az olaj- és gázexportból származó bevételek 21 százalékkal nőttek augusztusban éves szinten, míg a nem energetikai szektorokból származó bevétel 37 százalékkal ugrott meg egy év alatt. A minisztérium várakozásai szerint a GDP idén 3,9 százalékkal bővülhet, ami meghaladja a tavaly 3,6 százalékot. Az orosz költségvetés többlete elérte a 767 milliárd rubelt augusztusban." Idézet: Bloomberg Persze a vágyvezérelt idiótákat ez nem érdekli.
falcatus-2
2024. szeptember 24. 15:11
Sztrovacsek 2024. szeptember 24. 15:05 Nem tudjátok véletlenül hogy áll az új orosz-kínai gázvezeték építése? Nem? Akkor megmondom....." Mondanám, hogy rossz helyen blöfföl, de látom a képességet a butaságokhoz is. sorry...
2024. szeptember 24. 15:10 Szerkesztve
Ugyan, akkor ennyi erővel lehetne Ch. de Gaulle-os kijelentés. Egy a lényeg, minden intézkedés, amely a nemzetgazdaságot erősíti a nemzetközi pénzhatalmat gyengíti. Miután de Gaulle kikérte a francia nemzeti aranyat a breton woods-i egyezmény végén, megkapta a '68-as forradalmat a nyakába, 1969-ben lemondatták, 1970-ben pedig már halott volt. Szóval mindenki, aki erős nemzetgazdaságot épít szembe megy egy óriási ellenérdekkel, Viktor, Vladimir mindenki! Ennek semmilyen köze nincs a demokráciához vagy a diktatúrához!!! Ennek a FED-es magánpénzhez (a petrodolláros kamatos kamatú hitelhez) és a fegyveriparosokhoz van köze. Ez van. Össze-vissza hadovál mindenki mindent, csak egy dolgot nem tesz: nem a pénzről, a pénz útjáról beszél, pedig a világot ez határozza meg, ahogy a történelmet is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!