Mindenki erről beszél: botrányt okozott a dermesztő olimpiai megnyitó fejdíszes DJ-je

2024. augusztus 01. 10:13

Még neki áll feljebb.

2024. augusztus 01. 10:13
 A párizsi olimpia megnyitója drag queen showjának egy jelenete
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: YouTube

„Péntek este megnyitották Párizsban a XXXIII. nyári olimpiai játékokat. Azóta forrnak az indulatok a finoman szólva is megosztó show-műsor után. A rendezők gyakorlatilag leöntötték az egész megnyitót egy rózsaszínű, LMBTQ-ideológiával vastagon átitatott Eurovíziós Dalfesztivál-feelinggel. Amiből természetesen nem maradhatott ki a kereszténység menetrendszerű gyalázása sem. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az est felháborító mélypontja Az utolsó vacsora című Da Vinci-festmény drag queen paródiája volt. Számos hazai közéleti szereplő megszólalt a párizsi olimpia megosztóra sikerült megnyitója kapcsán. 

Ahogy várható volt, a hazai baloldal elalélt a genderideológiával átitatott, blaszfémikus elemeket tartalmazó műsortól. Szánthó Miklóstól, az Alapjogokért Központ főigazgatójától kezdve egészen Deák Dánielig a jobboldali véleményformálók nemtetszésüknek adtak hangot, kikérték maguknak ezt a felháborító produkciót.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX_Terminator
2024. augusztus 01. 20:52
Ez az olimpia botrányok sorozata mi pedig sehová nem fogunk állni a woke nyomorultak közül, hanem nemes egyszerűséggel szét lesz csapva köztük pont ahogy azt megérdemlik. És addig lesznek ütve, amíg nem lesz több woke DEI vagy akármilyen szarság mögé is bújjanak.
Mandiner444hu
2024. augusztus 01. 18:32
Mert nyilván van az Istennek haragja mennyből az embereknek minden hitetlensége és hamissága ellen, kik az igazságot hamissággal feltartóztatják. Isten izzó haraggal gyűlöli a bűnt. Hazugság, hogy mindenki azt teheti amit csak akar. Isten végülis mindenkit elfogad, szeret szokták mondani. Hazugság. Aki bűnben él elkárhozik. Sátánista Olimprájd Értsd meg, hogy az utolsó időkben nehéz lesz helytállni. Az emberek ugyanis egoisták lesznek, akik csak magukat és a pénzt szeretik; dicsekvők lesznek és büszkék, akik gonosz dolgokat mondanak másokról; szüleiknek nem engedelmeskednek; hálátlanok és istentelenek. Hiányozni fog belőlük a mások iránti szeretet, nem akarnak majd megbocsátani, szívesen mondanak rosszat másokról, mértéktelenek és féktelenek lesznek, akik gyűlölik a jót. Elárulják majd a barátaikat, gondolkodás nélkül vakmerően cselekszenek, büszkék lesznek, és nem Istent szeretik, hanem inkább az élvezeteket hajszolják.-2 Timótheus 3:1-4 Sátán nyíltan előlépett
semjenlova
2024. augusztus 01. 15:40
szájernek teccett a legjobban csépányka
lauderstenonis-2
2024. augusztus 01. 14:16
Most tényleg végig akarjátok rinyálni az egész olimpiát Jan van Bijlert Istenek ünnepe festménye miatt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!