Le Pen: A győzelmünk csak késik

2024. július 07. 22:16

„Túl sok tapasztalatom van ahhoz, hogy csalódott legyek egy olyan eredmény miatt, amelynél megduplázzuk a képviselőink számát” – nyilatkozta a Nemzeti Tömörülés vezetője.

2024. július 07. 22:16
null

Nyitókép: MTI/AP/Lewis Joly

A győzelmünk csak késik” – értékelte a választási exit pollt Marine Le Pen a francia állami tévé kamerái előtt nem sokkal fél tíz után.
Marine Le Pen  azt mondta, hogy az eredmény ellenére továbbra is optimista: „Túl sok tapasztalatom van ahhoz, hogy csalódott legyek egy olyan eredmény miatt, amelynél megduplázzuk a képviselőink számát”. 

Szerinte  „a csillaguk még mindig emelkedik”, és úgy érzi, hogy „a győzelmünk csak késik”.
A pártvezér kritizálta az Emmanuel Macron és a szélsőbaloldal közötti megállapodást, mondván, hogy e nélkül a Rassemblement Nationalnak abszolút többsége lenne. Marine Le Pen „tarthatatlannak” tartja a jelenlegi helyzetet, és megkérdőjelezi Jean-Luc Mélenchon miniszterelnökké válásának lehetőségét.
Emmanuel Macron esetleges lemondásával kapcsolatban Marine Le Pen nem volt hajlandó állást foglalni: „Nem követelek semmit” – válaszolta a kérdésre.

 

Összesen 838 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. július 08. 08:33
Álom,álom,édes álom… 😂😂😂😂
vapepe
2024. július 08. 08:23
Macron megosztani már tud, uralkodni nem. Ő az országa Cameron-ja, Csak a hatalmon maradás számít, aztán meg olyan okosan végre is hajtja a blöfföt, mint annak idején Medgyesi. Macron is belekényszerül egy lehetetlen társbérletbe, gratula a franciáknak.
Skywalker_bp
2024. július 08. 08:18
Sexykitty nem kommentelő, hanem egy Mandineres eszköz. Ez eddig nem esett le? Ha kellemetlen a komment a Mandiner narratívának, mindig jön Kitty
patriota-0
2024. július 08. 07:44
Hol van a sok nagyhangú kommentelő? Titeket nem zavar, hogy egy barom szétcseszi az oldalt a büdös picsája reklámozásával? Ezen az oldalon 91-szer reklámozta a retkes picsáját. Meddig fogjuk ezt hagyni? Mindenki írt már emiatt levelet a tulajdonosnak? Vagy titeket nem zavar? Az se, hogy állandóan újra be kell lépni? Találkoztatok már máshol is ilyen ocsmány kattintásvadász megoldással? Hogy rohadna meg, aki ezt kitalálta, és aki engedélyezte! Javaslom, hogy egy napig senki ne lépjen be az oldalra, de még olvasás céljából sem! Ez a hirdetés biztosan a mandiner biznisze, azért nem tiltják le a görény IP-címét. Úgyhogy duplán aljasok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!