Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Orbán Viktor: Franciaország is támogatja a magyar EU-elnökség programját

2024. június 26. 18:01

Macronnal tárgyalt a magyar kormányfő Párizsban.

2024. június 26. 18:01

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Orbán Viktor a találkozó után a közmédiának adott interjújában emlékeztetett, európai tárgyalássorozatának harmadik állomásaként, Berlin és Róma után érkezett Párizsba. Magyarország adja az unió soros elnökségét, ezért két témát érintettek: a francia-magyar kétoldalú kapcsolatokat, illetve az EU következő fél évét – mondta.

Ezt is ajánljuk a témában

Berlin, Róma után itt is megkötöttük a megegyezést, megkaptuk a jóváhagyást, hogy a következő fél év Európában a magyar elnökség alatt az európai gazdaság versenyképességének javításáról szóljon”

 – jelentette be.

Beszámolója szerint szót ejtettek a Nyugat-Balkán bővítéséről is. Elsöprő többségben vannak azok az országok, amelyek a Nyugat-Balkán országait minél hamarabb szeretnék az Európai Unión belül látni, ideértve Szerbiát is, Magyarország dolgozni fog ezért a következő időszakban – közölte Orbán Viktor.

(MTI)

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. június 27. 18:42
HAZUDIK a GECI !!!!!!!!!!!! Van annál veszedelmesebb állapot, mintha valaki szimplán hülye, durva vagy bunkó. Ha az iIIető nemzetáruIó A geci Orbán Viktor régóta ellensége Budapestnek Azon ügyködik, hogy csődbe vigye a várost A geci Orbán Viktor régóta ellensége Magyarországnak is. Minden cseIekedete ezt bizonyitja Nem magyar, hanem ruszki érdekeket képviseI.
csapláros
2024. június 27. 13:50
Zsolakomarom 2024. június 26. 19:56 ...""Berlin, Róma után itt is megkötöttük a megegyezést, megkaptuk a jóváhagyást, hogy a következő fél év Európában a magyar elnökség alatt az európai gazdaság versenyképességének javításáról szóljon" mert eddig mirol szolt? mit handabandazik ez a dagadt fasz?"... MI MIRŐL szólt, balfasz hülye fia az anyádnak??? Az el sem kezdődött magyar Uniós elnökség ???
Tommaso
2024. június 27. 09:35
A konzervativ jobboIdaI teIjesen más, mint az orbánista =Iepenista ruszkicsicska, nyugatáruIó bandák Ég és föId!!! A Les Echos szerint Orbán továbbra is ragaszkodik a KeIet-Közép Európát ismét gyarmatositani akaró gaz ruszkik támogatásához. HAJRÁ NÉPPÁRT! De jólI tették, hogy 3 éve kibacták maguk közü a FIDESZ-bandát. Órban nem tett semmit azért, hogy Szerbia feIőI kevesebb mingráns érkezzen a magyar határra. SŐT!!!! Ez a hazaáruó és nyugatáruIó geci 2000 embercsempészt szabadon engedett, hogy még több migráns legyen!!!
Majdmegmondom
2024. június 27. 08:10
Jó! De ezt miért nem a francia elnök mondja???? Úgy azért hitelesebb lenne...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!