Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Mesterséges kómában tartják a brutális mannheimi késelés egyik áldozatát

2024. június 01. 15:57

Az elkövetőt lövésekkel állították meg, egyelőre nincs kihallgatható állapotban.

2024. június 01. 15:57
null

Nyitókép: X

A mannheimi késes támadásban megsérült rendőrt mesterséges kómába helyezték. „Továbbra is életveszélyben van” – közölte szombaton az állami bűnügyi hivatal szóvivője – írja a Bild.

A tájékoztatás szerint a férfi állapota továbbra is válságos.

A késelés pénteken a Pax Europa mozgalom találkozóján történt, amelyen részt vett Michael Stürzenberger konzervatív politikus is. A politikus szintén megsebesült a támadásban.

Az elkövetőt lövésekkel állították meg, egyelőre nincs kihallgatható állapotban, 

több sajtóforrás azonban úgy tudja, hogy egy 25 éves afgán férfiról van szó.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bill-murr
2024. június 01. 20:54
Szoval adva van ez a jobboldali ficko aki arra akarja felhivni az emberek figyelmet, hogy az iszlam egy eroszakos, sotet kozepkori, fasisztoid eletforma. Ezt megcafolando(?) iszlamka oda megy es megkesel mindenkit aki a kozeleben van.
SzkeptiKUSS
2024. június 01. 19:50
Azt nem értem, hogy a rendőr miért a biztonsági őrre vetette rá magát. Röhej, de a lövés után is őt akarták megbilincselni? Nagy katyvasz lehet a német rendőrség elvárt, megengedett viselkedésében, beavatkozásában.
abcd2k
2024. június 01. 19:13
Állítólag ez egy török negyed, nagyon valószínű, hogy eleve a rendezvény biztosítására voltak kirendelve ennyien, hát így sikerült nekik. Hat darab rendőrruhába öltözött copfos lánykát számoltam, a többi rendőrruhás meg valószínűleg török volt. A mutatott teljesítményük alapján nem rendőrök, csak rendőrruhások. Többször megnézve a videót a késelő pont azt a rendőrt szúrta nyakon , aki kiszabadította őt dulakodásból. Én teljes felépülést kívánok neki, de remélhetőleg leszerel és pizzafutár, vagy kebab árus lesz.
atti64
2024. június 01. 18:35
A PATKÁNY MIGRÁNOKAT KINYIRNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AZONNAL!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!