Alex Soros arra buzdítja a demokratákat, hogy Trumpot minden adandó alkalommal nevezzék elítélt bűnözőnek

2024. június 03. 09:34

„A sikeres üzenet kulcsa az ismétlés” – írta a Soros-birodalom örököse.

2024. június 03. 09:34
null

 

Soros György fia, a Soros-birodalom örököse arra buzdította a demokratákat, hogy minden adandó alkalommal „elítélt bűnözőként” hivatkozzanak Trumpra. Mindez azt követően történt, hogy Donald Trump exelnököt múlt hét csütörtökön egy manhattani esküdtszék bűnösnek találta üzleti nyilvántartás meghamisításában.

A vádemelést Alvin Bragg, Soros által támogatott kerületi ügyész végezte – írja a Post Millennial. 

A demokratáknak minden adandó alkalommal elítélt bűnözőként kellene Trumpra hivatkozniuk. 

A sikeres üzenet kulcsa az ismétlés, és azt akarjuk, hogy az emberek birkózzanak azzal a gondolattal, hogy egy elítélt bűnözőt akarnak-e megbízni az ország legfontosabb állásával!”  – írta Alex Soros, nyilvánvalóan ehhez az ítélethez kapcsolódóan.

Soros megosztott egy Substack-cikket, amely arról szólt, hogy a Trump-ítélet a volt elnök választási vereségéhez fog vezetni. 

Ezt is ajánljuk a témában

A The Post Millennial cikkében olvasható, hogy a New York Times is megjelentetett egy hasonló cikket, amelyben azt írták, hogy a Biden kampánynak új lehetőséget ad az ítélet:

 azt kell üzenni a választóknak, hogy voksolhatnak egy jelöltre, aki bűnöző, vagy egy olyan aspiránsra, aki nem bűnöző. 

A Fox News korábban arról számolt be, hogy Soros György 2021-ben 1 millió dollárt adott a Color of Change csoportnak, amely jelentős összeget költött Alvin Bragg manhattani kerületi ügyész jelöltségének támogatására – írja a World Tribune. 

„Tettem a dolgomat. A mi munkánk az, hogy félelem és szívesség nélkül kövessük a tényeket és a törvényt. És itt pontosan ezt tettük” – állította Bragg a csütörtöki bűnös ítéletet követően. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 278 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
merehov
2024. július 12. 14:22
„A sikeres üzenet kulcsa az ismétlés” Az a hazug üzenet kulcsa.
merehov
2024. július 12. 14:18
Úgy tudom, ilyen jogerős ítélete már apucinak is volt. Akkor most nevezzük bűnözőnek?
2024. július 12. 04:52 Szerkesztve
Ez most Zelenszkin szemüvegben? vagy ennyire egyformák a faszverő zsidó gének? (a muszlim ara helyében és Zselét választanám. az ugyanis a kapott pénzt sokkal jobban szórja)
rocktoberi-2
2024. június 04. 08:34
A kanniggerrel együtt élő kis buzi Alexát minek kellene akkor nevezni minden alkalommal? Deviáns buzinak? Tény de ezt nem engedik meg napjaink médiacenzorai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!