Orbán Viktor bejelentette: ekkor szavazza meg Magyarország Finnország és Svédország NATO-tagságát

2022. november 24. 15:56

A miniszterelnök Kassán nyilatkozott.

2022. november 24. 15:56
null

Orbán Viktor a V4-ek kassai találkozójának kapcsán nyilatkozott, s kitért rá: Magyarország támogatja Finnország és Svédország NATO-tagságát és a következő év első ülésén ezt a parlament is napirendre fogja tűzni.

és nem is fognak, Magyarország biztosan meg fogja adni a csatlakozásukhoz szükséges támogatást – fogalmazott.

(MTI)

Nyitókép: Mandiner Archív

Összesen 403 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2022. november 25. 14:27
SOKAN gondolják itt úgy, hogy húzni kell a ratifikáció megszavazását! MEGKÉRDEZEM, MI értelme lenne, van annak? 1./ A NATO-ban, NATO-val a kapcsolataink rendben vannak, MIÉRT kellene konfrontálódni e kérdésben, hiszen MEGSZAVAZZUK azt, és ezt Orbán mellett Szijjártő is megerősítette már több helyütt! 2./ SOKAN úgy gondolják, ha az EP úgy, akkor mi meg így! AZ EU nem egyenlő NATO, nem kellene keverni, kapcsolni a két szervezet ügyeit!
Belakiss
2022. november 25. 09:21
A csüngőhasú megint hazudik.
zorroro
2022. november 25. 06:33
A demokrácia a hatalmi ágak szétválasztására épül, a végrehajtó hatalomnak nem lehet korlátlan hatalma: kormány - parlament - igazságszolgáltatás + demokratikus intézményrendszer fékek és ellensúlyok rendszerével. Ez a bejelentés, hogy a parlament helyett a mini.elnök dönt a ratifikációról, fényes bizonyítéka annak, hogy Mo. nem jogállam, nem demokrácia, hanem teljhatalommal felruházott autokrácia (illibernyák diktatúra).
jánosbácsi
2022. november 24. 23:22
A törpe felmászott az óriás vállára és azt gondolta ,hogy ő is egy hatalmas óriás . Amikor az óriás lerakta a földre a törpe rájött, hogy ő továbbra is egy kis geci.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!