Szavazzon! Ön elégedett Magyarország árvízvédelmi felkészültségével?

2024. szeptember 20. 09:02

Kíváncsiak vagyuk véleményére!

2024. szeptember 20. 09:02
Árvíz, Budapest. Fotó: Földházi Árpád/Mandiner

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

„Erősebbek leszünk az árvíz után, mint előtte voltunk” – fogalmazott péntek reggeli árvízinfón Orbán Viktor miniszterelnök. Mint újságírói kérdésre a kormányfő fogalmazott: „csütörtök dél körül tudom szögre akasztani a gumicsizmámat, csütörtökig kell lehozni a meccset”. A miniszterelnök szerint a helyzet komoly, de nincs szükség idegeskedésre.

Ha mindenki helyén marad a hétvégén is, akkor nem lesz baj”

– mondta. A kormányfő pénteki bejelentéséről részletesebben ide kattintva olvashat.

Ezt is ajánljuk a témában

Ön elégedett hazánk árvízvédelmi felkészültségével?

Mondja el véleményét! Szavazzon!

Szavazzon! Ön elégedett Magyarország árvízvédelmi felkészültségével


 

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. szeptember 20. 12:44 Szerkesztve
Hekimeki: "Akiknek ez elegendő volt az hülye :DDDD 14ezer milliárdot kapott Magyarország árvízvédelemre az hol van ?????????" Te agyatlan..... 14 000 milliárd forintot, azaz 35 milliárd eurót? Árvízvédelemre? Az EU-tól? Próbáld már kicsit kihúzni a HVG, meg a FOS, meg a ballibsi szarok seggéből a fejed és gondolkodni kicsit... Nem kell atomfizikusnak lenni, hogy épeszű embernek egy kicsikét gyanús legyen ez az összeg?! A teljes magyar éves költségvetési bevétel 38 000 milliárd forint!? Az EU által közös hitelből nekünk járó pénz egésze amit visszatart nekünk az kb. 11 milliárd euró! Azaz 4400 milliárd forint!! 2004 óta eddig kb. 23 000 milliárd forint (vagy ahogy írtad 23 ezer milliárd forintot, hátha jobban megy) kaptunk összesen a 20 év alatt!! Szerinted a húsz év alatt összesen kapott 23 ezer milliárd forintból több mint a felét, 14 000 milliárd forintot kaptunk ÁRVÍZVÉDELEMRE? Besz@rás... Ugye ez a baj a FOS - al... Az emberek holt hülyék, mindent elhisznek, NER címszóval!
Sapientisat
2024. szeptember 20. 12:27
Elnézve a többi országot, hogy ők hogy jártak? Persze ilyen esetekben szerencse is kell hozzá, nem vitás, nem mi kaptuk a ciklonból a közepét, de összességében elmondható, hogy a szakemberek, a szervezettség, logisztika (van elég homok, zsák, élő erő, gépek, szakemberek pont akkor, pont oda, pont annyi stb.) ehhez bizony kőkemény tervezés és szervezés kell, ez nem magától jön össze ezért sok-sok jó szakember hosszan tartó, összehangolt munkájára van szükség, mint egy cégben például. Ezért dolgozni kell, hogy ez összeálljon. Persze lehetne jobb, mindig vannak hibák, de az én véleményem szerint mindezeket összevetve és megkockáztatom a világszínvonalú, profi levezénylést. Örüljünk neki, hogy ilyen szakembereink vannak és nem pl. Gyurcsány vagy Magyar Peti esetleg Conchita Wurst?
august
2024. szeptember 20. 11:57
Vasalo 2024. szeptember 20. 10:23 ..."Vajon ki lehet az a barom aki ilyen kérdést feltesz? Az árvizvédelem szakmunka, ahhoz képesitett szakemberek kellenek s nem laikus közönség." --------- :)) Bezzeg a kormányzati munkát, azt minden analfabéta, és 6 elemis értékelheti napi 24 órában. Mert azt bárki el tudná végezni.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 11:40
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­é­­k­e­­­l­­d­­ ­­­a­ ­­s­z­e­­­x­­­i­­ ­­­p­u­n­c­­­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!