Pulai András szilánkokra törte Magyar Péter meséjét

2024. szeptember 24. 09:56

Ez a felmérés minden bizonnyal nem esett túl jól a baloldali politikusnak.

2024. szeptember 24. 09:56
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„Pulai András volt a Klikk TV Mélyvíz című műsorának a vendége. A Publicus Intézet vezetője többek közt a következőket mondta a beszélgetésben a kormánypárt népszerűségéről:

„Sok a válságjel a társadalomban, a kormányzat körül is, de a pártok támogatottságában ez nem jelenik meg. A Fidesz tartja magát, bár nyilván neki is új kihívásokkal kell szembenéznie, nincs jele, hogy a választók tömegesen menekülnének a kormánypárttól,

és az sem látszik, hogy a Fidesz szavazói elfordulnának pártjuktól.”

Hoppá! Ez a kijelentés annak fényében különösen érdekes, hogy az utóbbi hetekben sorra jelentek meg különféle közvélemény-kutatási adatok. Ezek közül többen olyan eredményeket közöltek, hogy már a kormánypártok nyakán van a Tisza Párt, már öt százalék alá csökkent közöttük a különbség. Ilyenkor, másfél évvel a választás előtt gyakorlatilag szabadon mérhetnek bármit a kutató cégek. A baloldalhoz ezer szállal kötődő intézetek természetesen Magyar Pétert segítik ezekkel az adatokkal, illetve elhitetik a támogatóival, hogy van esély a kormányváltásra.

(...) Ez a felmérés minden bizonnyal nem esett túl jól Magyarnak. Pulai András mostani Klikk TV-s mondatai pedig felértek egy váratlan helyről érkező jókora balegyenessel a számára.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2024. szeptember 25. 08:06
Várható lesz itt még jobbegyenes is...
Osztap_Bender
2024. szeptember 25. 07:35
Mióta baloldali politikus a nemrégiben még a fideszes maffia üdvöskéje, pubi? Göbbelszeteket már kijózanítóba kellene szállítani, annyira elszállt vele a világ. (meg veletek is) Az üres hablatyoláson kívül már semmire nem vagytok használhatók.
The Loner
2024. szeptember 24. 21:03
Sky, már lassan úgy hazudsz mint a gatyájába szaró telefon tolvaj gazdád .
Szerintem
2024. szeptember 24. 18:10
MZP alatt a moslékos összefogás széttagoltan, pártokból állt. Most meg a tiszafostos alá gyülekeztek oda, ugyanazok a korábbi, moslékos szavazók. Most a tiszafostos a moslék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!