Öt megdöbbentő idézet Vogel Evelintől, aki reméli, Magyar Péter nem bántja a családját az Index-interjú után

2024. szeptember 25. 11:00

Félelem, megaláztatás: Vogel Evelin, Magyar Péter exe megrázó interjút adott. Ebből szemléztünk. Időközben Facebook-oldalán reagált a pártelnök az elhangzottakra.

2024. szeptember 25. 11:00

Nyitóképen: Vogel Evelin a könnyeivel küszködve beszélt. Fotó forrása: Index/képernyőfotó

 

Magyar Péter színrelépéséről: 

„Ő alapvetően nem bátor ember, ő az az ember, aki feltett mindent egy lapra. Neki nem volt elképzelése, meggyőződése, ő nem akart változást az országban. Mindig nagy volt a szája, de valójában ő a biztosra játszott.”

Magyar Péter jelleméről: 

„Péter legszívesebben csak saját magára hallgat, de ha nagyon muszáj, akkor Márkra.” 

Magyar Péter hozzáállásáról:

„Én voltam az, akin csapódott Péter haragja, az elégedetlensége. Nem volt ott velünk, nem dolgozott a többiekkel, nem volt meg a személyes kapcsolata, néha bejött, végig rohant az irodán. (….) Nehéz eset volt, és amit mondott, a visszajelzései negatívak voltak, mindenki, aki neki dolgozik, rossz, rosszul végzi a dolgát, mindenki hülye, mindenki agyhalott. Nagyon sokszor ezt mondta, és valójában az én munkámat is leszarozta.”

Vogel Evelin tartja: félt Magyar Pétertől, mikor az utcán kiabált vele. Fotó: Magyar Nemzet/képernyőfotó

Magyar Péter dühkitöréséről: 

„Elkezdett velem úgy üvöltözni az utcán, és közben közeledni felém, hogy – nem szeretném túldramatizálni a helyzetet, de – ott megijedtem, fenyegetve éreztem magam és féltem. És én nem szoktam annyira félni valójában, de amikor egy nővel szemben áll egy férfi, aki minden dühét, erejét, hangját kiadja, az tényleg nagyon ijesztő tud lenni egy nő számára. És ha jól emlékszem, én akkor sírva is fakadtam, vagy csak később. Mindenesetre láttam, hogy ül a gyerek az autóban és sír (…). Ez volt az a pont, amikor elgondolkodtam, mi az, amit én áldozok fel, és miért áldozom fel. Mi a cél valójában? Ha az egyetlen cél ebben az egészben az, hogy Péter bosszúját támogassam, hogy Péter fényre lépését támogassam, hogy ő végre valaki lehessen, akkor én nem szeretnék több áldozatot hozni, köszönöm szépen.” 

Magyar Péter várható reakciójáról az Index-interjú után: 

„Nagyon mérges lesz, dühös. De azt fogja mondani, hogy ő erre számított, sőt talán azt is, hogy ez a Fidesz műve, mert nyilván mindenre ez a válasza. És hogy velem mit fog csinálni, azt nem tudom, de remélem, a családomat nem bántja. Nem mondom azt, hogy bármire képes, de sok mindenre képes.”

Időközben Facebook-oldalán reagált a pártelnök az elhangzottakra.

 

 

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000091
2024. szeptember 25. 17:08
🍓 ️ ­É­r­­­t­é­­­k­e­­l­d­­ ­a­ ­­s­­z­e­x­­i­­­ ­p­­u­­n­­c­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
zsaketti
2024. szeptember 25. 15:25
Jééé, még egy sírós nő! Irigylem ezt a csókát, így ki tudja borítani a csajokat, hogy a kapcsolat után mindegyik ad egy sírós interjút!
manitowoc
2024. szeptember 25. 15:24
VILÁGSZÁM! Ma 13-14 óra között 3 (három) „Evelines” cikk! A sorozat jelenlegi állása: 1.) Mandiner 2024. szeptember 25. 09:20 "Magyar Péter volt barátnője: Péter nem az, akinek látszik" 2.) Mandiner 2024. szeptember 25. 10:07 "Itt van a hét legerősebb gondolat Vogel Evelin exkluzív interjújából" 3.) Mandiner 2024. szeptember 25. 11:00 "Öt megdöbbentő idézet Vogel Evelintől, aki reméli, Magyar Péter nem bántja a családját az Index-interjú után" 4.) Mandiner 2024. szeptember 25. 11:39 „Ebben a pozícióban bármelyik nőt megkaphatom” – így „marasztalta” barátnőjét Magyar Péter (VIDEÓ) 5.) Mandiner 2024. szeptember 25. 13:06 "Kimondták: Magyar Péter nem akart változást az országban" 6.) Mandiner 2024. szeptember 25. 13:22 "Ezt mondta a pszichológus Vogel Evelin interjúját látva" 7.) Mandiner 2024. szeptember 25. 13:58 "Sokatmondó üzenetet küldött Vogel Evelin az ominózus interjú után" (Folyt.köv. - remélhetőleg)
de France
2024. szeptember 25. 15:02 Szerkesztve
Ott tartunk és ehhez a kormány propaganda nagyban hozzájárult, hogy már a füle botját se mozdítja senki ha Magyart mocskolják. Vagy nem hiszik el, vagy elhiszik de ezzel együtt is elfogadják. A Trump jelenség Magyar Péterre vetítve : I could stand in the middle of Fifth Avenue and shoot somebody and I wouldn't lose any voters. Ok ? It's, like, incredible ". Ha ha, Fidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!