Nógrádi elámult a németek húzásán: Amióta az eszemet tudom, ilyet még nem láttam (VIDEÓ)

2024. szeptember 16. 16:11

Elismerte a német sajtó, hogy a német nyugdíjasok jól érzik magukat Magyarországon, mert itt biztonságban vannak, itt nincsenek migránsok.

2024. szeptember 16. 16:11

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Először ismerte el a berlini vezetés, hogy a migrációs válság miatt hagyják el Németországot tömegével az emberek – hangsúlyozta Nógrádi György a HírTV műsorában. A biztonságpolitikai szakértő hozzátette: 

a német nyugdíjasok elsősorban a biztonságot keresik Magyarországon és meg is találják.

Én ilyet még nem láttam, ez tegnap este volt” a német közszolgálati televízióban „csak jókat mondtak Magyarországról. Amióta az eszemet tudom, ilyen még nem volt. Bemutatták azokat a német nyugdíjasokat, akik Magyarországon élnek. És mindegyik azt mondta, jól érzi magát.” Egyszerűen azért, mert

itt biztonságban vannak, itt nincsenek migránsok.

A német nyugdíjból pedig vígan megélnek hazánkban, és nem kell aggódniuk a személyes biztonságuk miatt.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
europész
2024. szeptember 16. 23:40
Erdekes azert a nemet hatosagok viselkedese.Ugyan is egy nemet hazaspar van a kozelunkben akik ide koltoztek.Par honapja nyugdijasok es szorgalmasan tanuljak a magyar nyelvet.A menyem nemet tanar es elvallalta,hogy a magyart tanitja nekik.Az asszonyka remekul halad de a ferjnek bizony problemai vannak de azert boldogulnak. A ferj nehany napja vissza latogatott nemetbe es letartoztattak a rendorok.Az ok az volt,hogy az idekoltozesuk elott egy honappal a hazaspar reszt vett egy migransok elleni rendezvenyen ahol meg csak nem is hangoskodtak csak egy kis tablat vittek amin az a felirat volt,hogy Keine Migrant. A ferfi hat honap ezarast kapott ezert.Ugyan is mar az esemeny utan ker honappal adtak ki a korozest ellene.Most csak azert ment nemetba,hogy az elgunyt szuleinek es nagyszuleinek a sirhelyeit rendbe tegye. Az asszony most mar nem mer nemetbe latogatni mert o is reszt vett a rendezvenyen Meg a ferjet sem tudja meglatogatni mert fel.
Kecmec
2024. szeptember 16. 18:58
Zara Gyuri bácsi 1,2,3 monjad mert nagyon kíváncsiak vagyunk, de azért még hagyjál infót, hogy 20 év múlva is tudjuk élvezni a briliáns elméd..... köszönjük,hogy a Gyuri bácsi és Demko ,meg Rácz ( nem videó játék) meg többi nagyszerű elemző eszmefuttatását tágra nyílt szemekkel olvashatjuk....hüha, mindenki nyúljon magához.... meddig lehet ezt bírni trafik nélkül.....
zatoicsi
2024. szeptember 16. 18:31
nézzék meg az Akarat diadala című filmet, olvassák el a Mein Kampfot és máris menni fog a migránsok kitelepítése
gbihari955
2024. szeptember 16. 18:17
Az ide menekült németek többsége ( évek óta itt élnek )egy szót sem akar megtanulni Magyarul ! Nem a nyelvtant kérem számon ( az úgysem menne !) De legalább 8-10 szót minimum illene megtanulni , mivel ez a Magyarok Hazája és nem nekünk kell hozzájuk alkalmazkodni ! + Magyarul köszönni a boltban is ! Ez a részükről tiszteletlenség ! Csak a biztonság kell !!? Én
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!