Agyondicsérték Orbán Viktort a német kommentelők, amikor arról beszélt: „Németország már nem ugyanaz az ország, mint tíz évvel ezelőtt”

2024. június 22. 13:19

A magyar miniszterelnök szerint a migránsok „már nem vendégek, és ez egy nagyon nagy változás”.

2024. június 22. 13:19

Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala

„Orbán Viktor szerint Németország már nem ugyanaz az ország, mint tíz évvel ezelőtt” – címmel jelent meg írás a Die Welt oldalán. A lap idézve a magyar miniszterelnök szavait azt írta: „Az előző generációk még azt tudták mondani a gyermekeiknek: »fiam, ha szorgalmas embereket akarsz látni, akkor menj Németországba, ha jól szervezett munkát akarsz látni, ha rendet akarsz látni, akkor menj oda, ahol rend van«” – fogalmazott a kormányfő, aki szerint 

Németország  ma már „egy színes, megváltozott multikulturális világ”, amelyben a migránsok „már nem vendégek, és ez egy nagyon nagy változás”.

Elképesztő számban álltak ki a kommentelők Orbán Viktor mellett

A cikket véleményező olvasók elsöprő többséggel álltak ki a magyar miniszterelnök megállapításai mellett.  „Sajnos ez pont így van!” – írta az egyik kommentelő lakonikus tömörséggel, mire egy másik kicsit hosszabban kifejtve úgy fogalmazott: „Szörnyű, hogy ezt kell mondanom, de sajnos Orbánnak igaza van. Merkel erkölcsi nagyképűségében falhoz szorította ezt az országot. Csak azért, hogy ez a nő baráti arcot mutasson, most milliárdokkal támogatjuk a világ minden tájáról érkező bevándorlókat.”

Van aki egy meghatározó jobboldali európai összefogásban reménykedik, ő azt írta: 

Orbán most közös parlamenti frakciót hozott létre Le Pennel az Európai Parlamentben. Ez jól hangzik.” 

Egy hölgy kommentelő pedig már a magyarországi jövőjét tervezgeti, ő úgy fogalmazott: „Gyakran vagyok Magyarországon, még egy kis lakást is vettem ott, és tanulom a nyelvet. Ott akarom tölteni a nyugdíjas éveimet, mert már nem bírom az egykor szeretett hazámban.”

 

 

Összesen 279 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
radagast
2024. június 27. 05:22
Csak nehogy megint jöjjön egy festő és elkezdjen beszélni,mert akkor nemcsak a migránsoknak lesz végük,hanem az eunak is!
Bendzsó Boy
2024. június 23. 10:50
Túl nagy az arca, a diónyi agyához képest ennek a szarjankónak! Akkor nem dumált amikor amikor Szalai csodálatos góljával nyertünk,vagy a nagy LMBTQ buzulás közben, az az utolsó pillanatban egyenlítettek ki! Nem volt olyan régen ,erre még egy féleszű is emlékezik! Tehát neki még annyi sincs! Ő egy libsi bunkó!
orokkuruc-2
2024. június 22. 19:03 Szerkesztve
birozsletaparadicsomnemzsarga 2024. június 22. 16:57 Azt is agyon dicsérték, hogy reszketnek, éhen fagynak, csődbe mennek, sőt, olyan ország, hogy Németország nincs is?! ........ csak a melegbarnánk ÉS CSAKIS A MIÉNK!! , az ami habzsolással életre kelt.
orokkuruc-2
2024. június 22. 19:00
levaijan 2024. június 22. 18:50 a szavazókat Magyarországon csapják be .. téged meg azzal, hogy fajtársunk vagy, 1 - 1
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!