Itt nézheti élőben a Duna áradását (Videó)

2024. szeptember 19. 22:06

Fontos pillanatokat fognak megörökíteni.

2024. szeptember 19. 22:06
Budapest, 2024. szeptember 19. A drónnal készült felvételen az áradó Duna Budapest belvárosi szakaszán 2024. szeptember 19-én. Középen a Margit híd és a Margitsziget. MTI/Máthé Zoltán

Nyitókép a Margitsziget jelenlegi helyzetéről. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Csütörtökön a Bálnába kihelyeztek egy online kamerát, ami egész nap élőben mutatja a Dunát. A felvétel rendkívül értékes lesz, mivel a Duna tetőzését is be fogja mutatni. Lapunk korábban már beszámolt róla, hogy Budapesten 857 centiméteren tetőzhet majd szombaton a Duna.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shywalker_bp
2024. szeptember 20. 22:45
Ma kimentem a gátra és a katonák nem védekeztek. Jaj de fáj a seggem! / Magyar Péter facebook
peroni
2024. szeptember 20. 17:37
Tulajdonképpen néhol már véget ért az aszály, úgyhogy szemlátomást minden rendben van. Süt és ezzel párologtat. Amennyi a párolgási igénye, azt ki fogja sajtolni magának, amíg csak van miből. A felszíni vizekből, a talajból, a fákból, a növényekből, belőlünk, emberekből. Akkor is el fogja párologtatni ezt a mennyiséget, ha itt lent is nagy szükség lenne rá. Akkor is el fogja párologtatni, ha nem pótoljuk, illetve nem hagyjuk, hogy a természet pótolja. Friss videó terjed arról, hogy a Kárpát-medence júniusban még zöldellt, augusztus végére pedig besárgult. Sokfelé idén nyáron is hullatták a fák a sárga leveleiket, mintha már ősz lenne.
sexykitty-5000087
2024. szeptember 20. 17:22
🍓 ️ ­­É­r­t­é­­k­­e­l­d­ ­­a­­ ­­­s­­z­­­e­­x­i­­­ ­p­­u­­n­­c­i­­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
peroni
2024. szeptember 20. 17:22
Minden alá van rendelve a nagytáblás, monokultúrás, költséghatékonyan automatizált, ipari földművelés pillanatnyi érdekeinek. Ez az ipari földművelés pedig a magyar termőföld jóval több, mint felén külföldi állatok takarmányát állítja elő. Sarkítva: azért van minden talpalatnyi föld beszántva idehaza, hogy jusson elég takarmány az olasz, német, holland disznóknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!