Magyar Péter visszatér az ATV-be ma este!

2024. augusztus 14. 08:34

Az ominózus kirohanás után eljöhet az igazság órája?

2024. augusztus 14. 08:34
null

Nyitókép: Youtube

Magyar Péter, a TISZA Párt elnöke a saját Facebook-oldalán közölte:

 „A nagy visszatérés😎 ATV, Egyenes beszéd,20.00 óra”

Amint azt nagyjából mindenki tudja, júniusban Magyar Péter összeveszett Rónai Egonnal az ATV stúdiójában, miután 

az Egyenes Beszéd műsorvezetője szembesítette a ténnyel, hányszor hívták néhány hónap alatt. 

A Tisza párt alelnöke erről tudomást sem akart venni, azt ismételgette, hogy „Mi a kérdés, szerkesztő úr?”, majd kiviharzott a stúdióból.

Azóta közvélemény-kutatás is készült a témában: még a TISZA Párt szimpatizánsait is megosztotta Magyar Péter viselkedése, tudtuk meg.

Most Magyar Péter újra fellép az ATV-ben.

Ezt is ajánljuk a témában

Akinek bírja az idegrendszere, az felelevenítheti Magyar Péter kirohanását a stúdióból itt:


 

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. augusztus 14. 23:39 Szerkesztve
SpaniferRoland 2024. augusztus 14. 11:39 • csapláros 2024. augusztus 14. 11:30 Orbán ellenségei is elismerik, hogy olyan alaposan ért a politikához és a politizáláshoz, mint amilyen alaposan más is a szakmájához, ebben szerzett SZAKÉRTELME átlagon felüli. Véleményét szakmai azaz politikai kérdésekben elismerik, Merkeltől a kínaiakig és MINDENKI akivel Orbán eddig találkozott. Hozzászólásod tehát: ..."(ez viktor sajnos nincs kisebb betű) DDDDDDDDDDDD: Te is ott vagy valahol a toppon,"... igazolja, hogy FINGOD sincs róla és magad alázod, hogy a világ számos egyetemén is (pl. Soros CEU-ja) tanított politika és politizálás TUDOMÁNYA nálad a szellemi szintednek megfelelően, csak egy cirkuszi bohóc mutatvány, egy kalap alá véve Orbánt a liberálnáci ballibbant ellenzék, köztük a poloskapeti szélhámos és kókler rángatózásával. További jó szórakozást. Nekünk elég, ha Orbán úgy politizál, azzal az ismétlem, SZAKÉRTELEMMEL amellyel 2010 óta alapvetően eddig is a választói érdekeit képviselte.
Mich99
2024. augusztus 14. 23:05
Poloska Peti és az ATV összetartozik. Ahogy korábban Maki Peti, sőt, Jákob Peti is...
birono70
2024. augusztus 14. 18:37
Édes Istenem! Milyen színvonalú üzengetés megy itt a komment szekcióban! Amúgy kíváncsi lennék azoknak a lelki világára, akik idejárnak a Mandiner komment szekciójába ocsmány módon gyűlölködni, O1G-ni, pedifideszezni stb. Ha ez okoz örömet nekik, akkor tényleg szar életúk lehet, de meg is érdemlik!
isler111
2024. augusztus 14. 18:18
Mocskos görény M.P- Weber csicskája!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!