„Hihetetlen fölényeskedő szemtelenség” – így reagált a cseh politikus az Európai Bizottság Magyarország elleni bojkottjára

2024. július 18. 16:47

Nem rejtette véka alá a véleményét Karel Havlícek.

2024. július 18. 16:47

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Karel Havlícek nem tartja problematikusnak Orbán Viktor magyar miniszterelnök július elején tett látogatását Ukrajna, Oroszország és Kína elnökénél, valamint Donald Trump volt amerikai elnöknél, annak ellenére, hogy az uniós tisztviselők felszólaltak Orbán lépései ellen – írja az Aktualne.cz.

Az Európai Bizottság például azt tervezi, hogy bojkottálja az informális miniszteri találkozókat.

– kommentálta Havlícek.

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 199 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. július 19. 02:45 Szerkesztve
Gyerekes reakció az EB részéről. Az eddigi reakcióik többsége hasonló infantilis reakció volt. Úgy tűnik, hogy nem elvárható, hogy ez az EB valaha is felnőttként fog reagálni bármire is.
pityuli-0
2024. július 18. 22:38
Súlytalan. Csak egy parlamenti képviselő. Ha miniszter lenne, nyalna a mainstream-nek, mint a többi.
Kanmacska
2024. július 18. 20:58
Havliceknek igaza van. Ezek a baloldali, kommunista tetvek azt hiszik, nagyon okosak, mert szisztematikusan pusztítják Európát!
Skywalker_bp
2024. július 18. 20:11
AzTisza Párt meg ismét erôsödött. A Fidesz pedig ismét gyengült. Nem lehet, hogy egyre több magyar gondolja azt, hogy a külföldi csinnadratta helyett azokról a kérdésekrôl kellene beszélnie a kormánynak, amirôl a Magyar Orvosi Kamara beszél?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!