„A lelkiismeret akkor sem gátol, ha kapsz egy sallert az Ábrahámtól” – kemény Puzsér-dal született (VIDEÓ)

2024. július 29. 14:57

A Wellor nevű AI figyelmét a kritikus sem kerülte el.

2024. július 29. 14:57

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

Puzsér címmel Puzsér Róbertről írt egy szellemes dalt a Wellor nevű AI, amely nem is olyan régen Magyar Péternek üzent a Hej Vargáné! című számmal, majd később a Feri, ne lődd ki a szemem! kezdetű nótával rukkolt elő.

Színleled, de nem vagy bátor, csak egy bukott prédikátor. Minden akarsz lenni egyszerre, így könnyű ám rákapni a szerre!”

– hangzik el a számban. A dalban Wellor a legújabb botrányra is reagált, mégpedig a következő sorral: „a lelkiismeret akkor sem gátol, ha kapsz egy sallert az Ábrahámtól”.

A dalt itt tudja meghallgatni:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Ez a zseniálisan megkomponált, virtuális pofon vélhetően kiveri a biztosítékot Puzsérnál.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hobby024
2024. július 30. 06:44
Már próbáltam összefoglalni Puzsér "munkásságát". Műsorait az EchoTV-től, az ATV-ig. A kereskedelmi TV-k szennyétől a Budapest TV-ig. Ordító fröcsögését a legjelentéktelenebb celeb alázásáig. Elmondtam , hogy munkáit a kezdeti időkben kedveltem. Az utóbbi idők ámokfutása normális embernél kiveri a biztosítékot. Schiffer és Dopeman ellen olyat alakított, ami gyomorforgató. Valakinek az anyját szexuális aktussalra hívni, csak egy dolog írja felül Dopeman sérült testvérének az alázása. Ez olyan intellektuális, szellemi mélység ahonnan nincs visszaút. Nem beszélek politikai ámokfutásáról, mert ez az erkölcsi fenomén elég széles utat járt be Vonától Magyar Péterig. Edináról nem szólnék, mert neki meg sem kell szólalnia, hogy heveny hányinger fogjon el. Zsák a foltját.
betakentaur
2024. július 29. 18:09
Ignorálom.
atti64
2024. július 29. 17:29
PATKÁNY VAGY BAZD MEG NEM EMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szintetikus
2024. július 29. 17:12
A mordori orkok próbálták megfélemlíteni Puzsért, de nem sikerült. Gandalf vele volt. Rostás uram, a cséphadaró, meg fékezze magát. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!