A volt sportriporter tiszta vizet öntött a pohárba: szerinte erre a feladatra egyedül Orbán Viktor képes (VIDEÓ)

2024. június 05. 21:46

Komoly megerősítést kaphat újra a magyar miniszterelnök, „ha a magyarok vasárnap ott állnak mögötte és mellette”.

2024. június 05. 21:46

Nyitókép: Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„A békét csak közösen, vasárnap tudjuk megvédeni”, mindenki legyen ott vasárnap a választáson, aki békét akar! – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán szerdán.

Menczer Tamás hangsúlyozta: a legfontosabb kérdés, hogy háború lesz, vagy béke, és mivel ez a legfontosabb kérdés, azt a kérdést is érdemes feltenni, ki az, aki meg tudja védeni Magyarország békéjét, biztonságát.

Erre egyedül Orbán Viktor képes,

aki egy válságálló, kipróbált miniszterelnök, eddig mindig megvédte a magyar érdeket, most is kész és képes rá, ha a magyarok vasárnap ott állnak mögötte és mellette – közölte.

Menczer Tamás úgy vélte, a baloldal, az „óbaloldal” és az „újbaloldal” szereplői nem tudják, és bevallottan, deklaráltan nem is akarják megvédeni a magyar érdeket. Ezért azt kérte mindenkitől, Orbán Viktort és a Fidesz-KDNP-t támogassák. A kommunikációs igazgató szavai szerint a valaha volt legnagyobb európai parlamenti választási kampány hajrájában van a Fidesz-KDNP,

ilyenkor már a legnagyobb, ötös, hatos sebességbe kapcsolnak, „pörgetik a motort” és mozgósítanak.

Aktivistáik és politikusaik több millió háztartásba viszik ki a miniszterelnök levelét, több százezer embert hívnak fel telefonon ezekben a napokban – tette hozzá. Menczer Tamás köszönetet mondott a Békemenet résztvevőinek és szervezőinek, értékelése szerint megmutatták a béke, a békepártiak erejét, ugyanakkor arra figyelmeztetett, hogy „Magyarország békéjének megőrzése nem lezárt folyamat”, ott kell lenni vasárnap és meg kell nyerni a választást.

Kitért arra, az emberek Magyarországon és egyre több, vagy talán az összes európai országban látják azt, hogy ami történik, az nem az ő érdekük,

nem értük politizálnak akik ott vannak Brüsszelben és az Európai Parlamentben. „Ezek az emberek nem az európai embereket képviselik, ezért mondjuk, hogy változás kell, olyanok kellenek oda, akik békepártiak és egyébként minden más területen is, a gazdaság, az életszínvonal, az energia, a mezőgazdaság és lehetne sorolni, az európai emberek érdekeit képviselik” – fogalmazott.

(MTI)

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cccbasatu
2024. június 06. 15:50
Hm.több irányból is gruppen ...?Nos nem hiszem mert itt Magyarországon kevésbé szökik a meleg az eresz csatornán!
Patika
2024. június 06. 08:36
Az hogy a kapitalizmus rohad, Orrbánctól független,int ahogy a béke is. Kimaradni bárki tud egy háborúból és azt igen helyesen teszi. Az megy Orrbánc nélkül is.
balbako_
2024. június 06. 05:32
Ez így igaz.
darling
2024. június 05. 22:47
A JÓZAN ÉSZRE VAN MOST SZÜKSÉG! A háború nem videójáték! De az európai sorozás sem az: fél év beletanulás az alapismeretekbe és akkorra elintézi Weber és a háborúpárti miniszterelnökök az ukrajnai bevonulást! Most elhallgatják a nyugati országok halottait, de sok van! Addigra legyártanak a szorgos németek megfelelő mennyiségű dögcédulát és garantáltan környezetbarát hullazsákot! (az lehet az elesettek végső vigasza). ÉSZNÉL KELL LENNI, A HÁBORÚ NEM BABAZSÚR!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!