Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Komjáthi Imre csak akkor újrázna az MSZP vezetéséért, ha nem lesz társelnökség, szerinte a magyar társadalom „vezérelvű”

2024. június 25. 11:22

Szerinte a magyar társadalom „nem vevő a társelnöki rendszerre”.

2024. június 25. 11:22
null

Nyitókép: Facebook

Komjáthi Imre szerint szükség van az MSZP-re, újra is indulna az elnöki posztért, de csak akkor, ha a társelnöki rendszert megszünteti a párt, mert „a magyarok vezérelvűek” – fogalmazott az ATV Egyenes beszéd című műsorában. 

Komjáthi a műsorban úgy fogalmazott: szerinte helyes volt 2023-ban az ellenzéki összefogás, annak ellenére, hogy végül nem volt sikeres. Úgy látja, az MSZP jelenleg nagyjából öt százalékos támogatottságú. Az „erős kötődés miatt” nem is fogja engedni a párt logójának vagy nevének módosítását, szerinte szükség van arra, hogy az MSZP „szuverén” párt legyen. Arra ugyanakkor nem tudott választ adni, hogy az MSZP milyen felállásban fog indulni a 2026-os választáson. 

A politikus szerint a választók „megunták a választók a tökölődést és elmentek oda, ahol azt látták, hogy egy irányba lehet menni”. Úgy látja, ezt kell megértenie minden ellenzéki pártnak, aki pedig nem hallgatott az MSZP-re, az szerinte „megérdemli, hogy eltűnjön”.

„A magyar társadalom vezérelvű. Egy vezető után mennek, egy vezető hangjára figyelnek. Azt gondolom, hogy ez is az a tanulság, amit le kell vonnia a Magyar Szocialista Pártnak

– mondta Komjáthi arról, hogy elnöknek jelöltetné magát a jövőben, de társelnöknek nem.

A teljes beszélgetést alább tekintheti meg:

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:28
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­­é­­k­e­­­l­­d­ ­­a­ ­­s­­z­­e­­x­i­ ­p­­­u­­­n­­c­i­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Box Hill
2024. június 26. 06:49
Nem csak a magyarok, a vezetéstudomány sem értékeli a társelnöki bohóckodást.
Bodzay
2024. június 26. 00:46
A társelnökség az álliberális maszlag terméke. Nem gondoltam, hogy ezt pont Komjáthi mondja ki, jelzem a "vezérelvűség" kihagyásával jobban hangzott volna. A 2026-ot se emlegesse. Álmodozás helyett másfél ciklus alatt építsen(ek) fel egy hiteles baloldali pártot a valóban létező választók számára. És ne azzal kezdjenek legózni, hogy kikkel fognak mutyizni, hanem azzal, hogy mit akarnak a választókért csinálni.
falus-i
2024. június 25. 22:57
Lemondott és egyből átöltözött piroskockásba a #vegyipszakmu, holnap már kalapácsos emberes mezben lesz. Arról van szó, hogy az ilyenek, mint ez és a pártársaik még azt is képtelenek fel és beismerni, hogy mennyire együgyűek és menniyre végük van. Most is azzal jönnek, ha rájuk halgattak volna... meg a nőce a #doorbreaker is 1 millió szavazó elvesztéséről beszél... Az életben nem volt ennyi szavazójuk, akkor sem, amikor nyertek... Miért baj az, ha nem lesz egy balodali párt sem, nem lesz DK, nem lesz szegfű, nem lesz egyéb hulladék sem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!